Eğer teleport olurken ya da return scroll kullandığınızda direk olarak masaüstüne atılıyorsanız ve şöyle bi hata alıyorsanız :
-Resim Silinmiş.
Çözüm :Avrupa update ile gelen "Additional quick slot"u teleport olmadan önce boşaltın,(extra skill ya da pot vs koyabildiğimiz,ekranın sağ tarafında görülen 10 tane kutucuktan oluşan...).
Yoksa return scroll kullandığınızda ya da bi yerden diğer bi yere teleport olurken ekran hatası alır,oyun kapanır ve masaüstüne dönersiniz.
Not:Çok basite indirgeyerek anlattım." Biz embesilmiyiz " demeyin sakın,anlamayanlarımız olabilir. Rolling Eyes Laughing
Umarım faydalı olabilmişimdir.
Teleport ve R.scrolldan sonra masaüstüne atılanlar,okuyun
· 16 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
tek cevap ekran kartını güncelle extraokk
www.silkroadonline.net/dataroom dan driverlerini bulabilirsin extraokk
iyi forumlar...
www.silkroadonline.net/dataroom dan driverlerini bulabilirsin extraokk
iyi forumlar...
saolsın adem denemekten zarar gelmez oyun gene kapandı Evil or Very Mad açılsın ilk işim denemek olacak
ekran kartını guncellemek yeterli olmuyo yaw yinede atıyo aynı hata ile Evil or Very Mad
ekran kartını guncellemek yeterli olmuyo yaw yinede atıyo aynı hata ile Evil or Very Mad
saolsın adem denemekten zarar gelmez oyun gene kapandı Evil or Very Mad açılsın ilk işim denemek olacak
diğer sürücülerin de driverlerini yükle directx i yükle birde işletim sistemi neydi Question
sende teleport olma yuruyerek atla gıt zuahaha Twisted Evil Twisted Evil
zuhahahha çok komik bi bak bakalım beynin yerindemi bana yokmuş gibi geldi Exclamation
G
greatfalcon
⭐ 19y
BENCE BU OYUNUDAN OLUYOR
FAKAT BİRAZDA SİSTEMİNİZ ÇOK DÜŞÜKSA ONDAN OLABİLİR
AMA GÜNCELLEMEYLE FELAN ALKASI YOK...........................
FAKAT BİRAZDA SİSTEMİNİZ ÇOK DÜŞÜKSA ONDAN OLABİLİR
AMA GÜNCELLEMEYLE FELAN ALKASI YOK...........................
A
afacan_gokhan
⭐ 19y
zuhahahha çok komik bi bak bakalım beynin yerindemi bana yokmuş gibi geldi Exclamation
muhahahahaha supersin hacım Laughing Laughing Laughing Laughing
Deneyin,olup olmadığını buraya yazın.Ben srücüleri update ettim,fayda göremedim.Additional quick slota bişey koymadan teleport oldum,oyundan atılmadım.
Deneylim,sonuçları buraya yazalım lütfen.
Sen öldüğün zaman atla mı geri geliyosun?
Öldüğün zaman da teleport edilirsin, hadi ölünce ata bin de şehre git.Zeki kardeşim.
olmuyor
Deneyin,olup olmadığını buraya yazın.Ben srücüleri update ettim,fayda göremedim.Additional quick slota bişey koymadan teleport oldum,oyundan atılmadım.
adem büyük adamsın sayende ??????????? kurtulduk be bende başarılı oldu valla saol dostum TY hemde very muchlısından extraokk
Tbot barı kapattım birde dediğini yaptım tas gibi kastı Mr. Green
Evet arkadaşım kesinlikle haklısın o sorunu yeni eklenen slotlara bişeyler koyunca veriyo..
Valla taktir yonetimin ama bence baya onemli bi cozum sabit olmayı hakediyo
tek cevap ekran kartını güncelle extraokk
http://www.silkroadonline.net/dataroom dan driverlerini bulabilirsin extraokk
iyi forumlar...
+1
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap