bluesman OP ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #1 Önerilerinizi bekliyorum beyler ayrıca şuan kullandığım bu giriş introsu çok iyiSpoiler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 12 yil once #2 bende yararlanırım bari 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance ⭐ 18y 12 yil once (düzenlendi) #3 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 12 yil once #4 şuraya kıvrılayım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #5 Çirkin imzalı adam geldi kaçınn.2 senedir zil sesim. Hem sen entel şeyler seviyorum demiştin sanırım sana gelsin 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #6 Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiÇirkin imzalı adam geldi kaçınn.Sen sus lan köylüşunun girişi hoş bi ara kullanıyodum ben TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SirGLooMy ⭐ 15y 12 yil once (düzenlendi) #7 her parçası olabilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MatthewMitchell ⭐ 19y 12 yil once #8 Mesaj sesi için 😄 : CLICK 😄 Hello world TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman OP ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #9 uzun zaman bunuda kullanmıştım metallicanın çok sevdiğim bir parçasıdır.Girişi müthiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Super ⭐ 13y 12 yil once (düzenlendi) #10 SpoilerArkadaşlarımda duyduklarım benimki hep sessizde olduğu için titreşim yetiyor 🤝 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Shroud ⭐ 17y 12 yil once #11 Zil sesi değilde alarmı enternasyonel marşı yapabilirmisin şahsen çok memnunum. Uyaaaan artık uykudan uyaaaaannn uyaaan esirler dünyası dırırım dırırım 🤘 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil