Icerige atla
Extraloob

Telefon Önerileriniz Max. 650 TL

· 29 Yanıt · 2.5K görüntüleme
D
DesertRose OP ⭐ 17y
Telefon alacağım,dokunmatik istiyorum en az 5mp kamera ve flash olmalı. Maxi. 650 TL.

Sadece Samsung ve Nokia önerilerinizi bekliyorum.
29 Yanıt
F
fansemih ⭐ 16y
Nokia N8 ikinci eL cok rahat aLırsın tavsiyem bide E7 var ama Biraz kotayı aşıyo senin şimdiden hyrLı oLsun diyeLim 😊
D
DesertRose OP ⭐ 17y
Nokia N8 ikinci eL cok rahat aLırsın tavsiyem bide E7 var ama Biraz kotayı aşıyo senin şimdiden hyrLı oLsun diyeLim :)

Teşekkürler ama 2.el kullanmam ben.
Kalkandelen
tabikide E72 😉
T
The Black ⭐ 16y
iphone 3Gs tavsiye ederim. piyasasını bilmiyorum fakat. ve kamerası 3,2 😄
D
DesertRose OP ⭐ 17y
iphone 3Gs tavsiye ederim. piyasasını bilmiyorum fakat. ve kamerası 3,2 :D

Apple'ın ürünlerini severim ama İphone'dan uzak durmaya çalışırım.

Yorumun için teşekkürler.
D
DesertRose OP ⭐ 17y
tabikide E72 ;)

Dokunmatik değil.
C
nokia c5
N
Nz9 ⭐ 15y
Nokia N8 ikinci eL cok rahat aLırsın tavsiyem bide E7 var ama Biraz kotayı aşıyo senin şimdiden hyrLı oLsun diyeLim :)

650 Tl ye aradığın telefonun özelliklerine tekrar bak istersen ? 2. El kullanmazsan o özellikleri düşüreceksin yada bütçeyi yükselteceksin.

bkz : htc tek geçerim. Electro World'de 740 TL ye almıştım. 2. Hattım için çok memnunum.
D
DesertRose OP ⭐ 17y

650 Tl ye aradığın telefonun özelliklerine tekrar bak istersen ? 2. El kullanmazsan o özellikleri düşüreceksin yada bütçeyi yükselteceksin.

bkz : htc tek geçerim. Electro World'de 740 TL ye almıştım. 2. Hattım için çok memnunum.

650 tl değerinde bircok telefon var aradıgım özelliklerde ama sizden öneri almak istedim.

Örn; Samsung galaxy ace s5830
T
The Black ⭐ 16y

umarım aradığını bulursun. ama iphone bir başka kullandıktan sonra ben başka telefon kullanmam biraz daha para biriktirip 5 çıktığında 5'ini alcam 😁
ps: şuan 3Gs var
D
DesertRose OP ⭐ 17y

umarım aradığını bulursun. ama iphone bir başka kullandıktan sonra ben başka telefon kullanmam biraz daha para biriktirip 5 çıktığında 5'ini alcam 😁
ps: şuan 3Gs var

Teşekkürler.

Şimdiden hayırlı olsun.
W
lg optimus black tavsiye ederim.
D
DesertRose OP ⭐ 17y

Teşekkürler, güzel telefonmuş.
N
NewJersey ⭐ 15y
Nokia C6-01 tavsiye ederim. Genede tavsiye edeyim HTC Wildfire S biraz daha bütçe arttırırsan HTC Desire Z , HTC Desire S
D
DesertRose OP ⭐ 17y
Nokia C6-01 tavsiye ederim. Genede tavsiye edeyim HTC Wildfire S biraz daha bütçe arttırırsan HTC Desire Z , HTC Desire S

Teşekkürler yorumun için telefona çok fazla para vermeyi sevmediğim için bütçeyi sınırlı tuttum.
E
EmmaW ⭐ 19y
samsung galaxy pro aldım bu yaz hem dokunmatik hem klavyesi var çok rahat kullanışlı android işletim sistemi olmasıda büyük avantaj ve diğer samsung lardan en iyi özelliği ise dokunmati gerçekten çok hızlı algılama hızı vb. senin yönünden tek dezavantajı flaş özelliği yok kamerasında fiyatıda mediamarktta 599tl'ydi bu yaz ama turkcellden 549'a almıştım ben
W

Teşekkürler, güzel telefonmuş.

bu fiyata olmasa da biraz üstüne bulabilirsin bu telefonu özellikleri öyle böyle değil
800 x 480 piksel çözünürlüklü ekran
512 MB Ram
1 GHz'lik Cortex A8 işlemci
PowerVR SGX530 grafik işlemci
ve aldığım duyuma göre android 4.0 ice cream güncellemesi gelicek
şu an bana hangi telefonu alırsın dersen gözüm kapalı seçerim
lemonade
lemonade ⭐ 17y
@berkay
kaç bin dolar o alet??

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
4
4Titer ⭐ 18y
c6-01 öneririm 8 mp kamerası felan var çok güzel bir telefon kendim aldım tavsiye ederim.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: