Arkadaşlar bugün http://www.teknobonus.com/default.aspx adı firma çakması kul hakkı yiyen şerefsizler babamı aramış telefon satıyoruz 2200 tllik telefonu 900tl falan diye babamda cvc'nin ne işe yaradığını anlamadığı için kart bilgilerini ve cvc'yi verdikten sonra onayı ile 900 tl çekmiş karttan,babamda böyle olayları bilmediği için uyanamamış tabi,eve gelince anladık olayı internette araştırdım biraz bi çok kişiyi dolandırmışlar telefonla ulaşıp açık adres isteyince telefonları meşgule atmaya başladılar hukuki açıdan bir şey yapabilir miyiz?
Not:Galaxy s5 yerine replika çakma bir telefon yolluyorlarmış.
Telefon ile dolandırılmak(Acil Yardım)
· 8 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Haberlerde bile cıktı bu tür dolandırıcılara inanmayın diye. Hatta adamın tekine oyuncak telefon yollamışlar 😞
Geçmiş olsun umarım bir çözüm bulursunuz.
Geçmiş olsun umarım bir çözüm bulursunuz.
Bu kadar açık açık yapıyorlarsa kitabına uyduruyorlardır bir şekilde. Bu ülkede böyle işler yapmak lazım be

Eyvallah hocam sağolasın,umarım vardır bi çözüm yolu 1milyar az bi para değil 200-300 olsa gene boşver uğraşılmaz der insanda.
Slim Shady
⭐ 14y
Geçmiş olsun yapacak bir şey yok.
Çok çok geçmiş olsun Mert, maalesef ben de yapabileceğiniz birşeyin olacağını sanmıyorum. Sonuç olarak baban kendi ağzıyla bilgileri vermiş ve çekilmesini onaylamış. Ses kaydını kullandıkları zaman bırak onların suçunu, sizi bile suçlu çıkartırlar markayı karalamak vs diye.
Special thx to Flexi NoMoreLove
⭐ 18y
Bankaya ara, dolandırıldım, işlemi iptal edin de. Gerekirse kartı da bloklasınlar.
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
parayı çektikten sonra neyi iptal ediyorsun 😄
Bankaya ara, dolandırıldım, işlemi iptal edin de. Gerekirse kartı da bloklasınlar.
parayı çektikten sonra neyi iptal ediyorsun 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap