Icerige atla
Extraloob

Telefon hk.

· 22 Yanıt · 2.1K görüntüleme
A
Aphrodite OP ⭐ 18y
Telefon almaya karar verdim ve gözüme en uygun performans ve büyüklük olarak Samsung Galaxy S3 Mini geldi. İnternetten de araştırdım yorumları okudum herkes gayet memnun. Kullananlar varsa yorumlarını alabilir miyim ona göre almanyadan getirtmeyi planlıyorum 🤝

Ahanda telefon bu

Spoiler
22 Yanıt
P
Pikachu ⭐ 15y
Telefonu yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, gayet hoş ve kullanışlı bir telefon ne kadar olumsuz yorum yapılıp S3 ve S2'yle kıyaslansada.
Parasının hakkını verdiğini düşünüyorum 👍
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Eğer mümkünse biraz daha para biriktirip S3 almanı öneririm. Ancak yine de iyi bir telefon. ^^
A
Aphrodite OP ⭐ 18y
Önce teşekkür ediyorum yorumlarınız için. S3 e gelince aslında o kadar bütçem var fakat S3 çok büyük ve o kadar büyük telefonuda sevmiyorum Mini tam boyutunda ve hafifliğide çok hoşuma gitti ondan miniye yöneldim 😆
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
O zaman söyleyecek bir şey yok. Ancak şunu söyleyebilirim, 6 ay kadar önce bir iPhone 4S kullanıcısı olarak S3 bana çook büyük geliyordu, şu anda ise Note II kullanan 2 arkadaşım var ve ona bile alıştım neredeyse. Yani inan S3 alsan, pişman olmazsın. 😊
M
Mirage ⭐ 19y
Göze büyük gelebiliyor fakat alışıyor insan ya.İlle de almam diyorsan s3 mini alabilirsin tabii ama s3 tavsiyemdir.Ya da az daha beklersen Xperia Z piyasaya girecek,s4 tanıtılacak falan filan.
A
Aphrodite OP ⭐ 18y
S4 boyu ne kadar olur bilemem 😄 adamlar depar atarak telefon çıkartıyolar daral: aklımda şimdi toparlıyıp kararı veririm
Temet Nosce
Piyasaya sızan S4 modeli şu şekilde;

Spoiler

Bu şekilde olursa s3 yanında düdük gibi kalacak makara:
A
Aphrodite OP ⭐ 18y
Piyasaya sızan S4 modeli şu şekilde;

Spoiler

Bu şekilde olursa s3 yanında düdük gibi kalacak makara:

İphone ile dalga geçerdik galaksiler yardırmaya başladı hedef ne acaba 🙄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
14 mart gibi s4 tanıtılacak haliyle diğer modellerin fiyatları da büyük ölçüde düşecek.
A
Aphrodite OP ⭐ 18y
14 mart gibi s4 tanıtılacak haliyle diğer modellerin fiyatları da büyük ölçüde düşecek.

Öyle bir şey varsa 14 Martı beklemek daha mantıklı olur. Fiyatlarda düşüş olursa belki mini değil direk S3 filan alırım
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
S3 alırsan pişman olmazsın. ^^
X
Xperyon ⭐ 15y
Bana kalırsa s3 oldukça güzel bir telefon lakin bu telefonların en ufak darbelerde bile hassas olduğunu unutmamak lazım ve tabiki ekran kırılırsa parçası 250-300$ gibi bir rakam yani dikkatli kullanırım diyorsan en ideal Galaxy S3 ve Xperia V. 🍺
.NET
.NET ⭐ 19y
migrosta şimdiden note2 1500tlye düşmüş

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[F New]Solo Gitarist
A
Aphrodite OP ⭐ 18y
migrosta şimdiden note2 1500tlye düşmüş

Bim candır [horny21 200-300 TL ye tablet veriyolar belki 150
F
frityus ⭐ 17y
Beyler windows phonelar çok hoş telefon aslında inceledimde 1 sene sonra falan telefonumu değiştirdiğimde windows alacağım o arada bütün hatalar geçer herhalde
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Beyler windows phonelar çok hoş telefon aslında inceledimde 1 sene sonra falan telefonumu değiştirdiğimde windows alacağım o arada bütün hatalar geçer herhalde

+1

Q
qwerty686 ⭐ 19y
ben s 4 ile sony experia z yi bekliyorum bu ikisi arasında seçim yapıp alıcam alıyosan en iyisini alıcan
F
frityus ⭐ 17y
xperia Z su özelliğiyle önce bence
M
Mirage ⭐ 19y
xperia Z su özelliğiyle önce bence

s4 ile ilgili herhangi bir bilgi yok daha 🤝 Neler olacağını bilemeyiz.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: