Icerige atla
Extraloob

Telefon hakkinda cok acil soru

· 9 Yanıt · 1.2K görüntüleme
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Merhabalar maglumunuz giresuna geldim.Gecen sene telefondan komsunun netine girmistim .Bu sene wifiyi acinca otomatik nete baglandi .Ama sifreyi bilmiyorum. Telefondan ogrenme sansim varmi telefon ace2.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Yaralı style
9 Yanıt
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
Merhabalar maglumunuz giresuna geldim.Gecen sene telefondan komsunun netine girmistim .Bu sene wifiyi acinca otomatik nete baglandi .Ama sifreyi bilmiyorum. Telefondan ogrenme sansim varmi telefon ace2.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

üzgünüm ama öyle bir şansın yok 🤙
Temet Nosce
Telefon rootlu mu?
Super
Super ⭐ 13y
Wifi map adında bir uygulama var ama daha cok kafelerin şifresini falan buluyo. Dene belki işe yarar 😜
RedQueen
RedQueen ⭐ 17y
Telefon rootluysa root explorer gibi program ile systemden içeri girerek pwyi öğrenmen mümkün hacım. Bir kaç telefonda test etmiştim.
burada sana bir önrek gösterebilirim; Android Cihazlarda Kayıtlı WiFi Şifresini Bulma bilmiyorum link vermek yasak mı, yasaksa yetkililer düzeltirse sevinirim.
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Aynen olmadı , o maplı şeyede baktım telefon desteklemiyomuş

Bugün gidip istedim şifresini paşa paşa 😁
Yaralı style
RedQueen
RedQueen ⭐ 17y
ahahahah 😄 keşke ilk onu deneseymişsin hacım 😄 Zaten bulsaydın bile 2 farklı cihazın bağlandığını görünce şifreyi değiştirirlerdi herhalde he ? 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Ben de Sinop' tayım. Köyde edge çekiyo kasabada 3g çekiyo.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RedQueen
RedQueen ⭐ 17y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben de Sinop' tayım. Köyde edge çekiyo kasabada 3g çekiyo.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sıkıntıyı bende memlekette yaşıyorum ancak bunun için bir çözüm yok 😄 anca baz istasyonu kurulursa köyün yakınlarına öyle artar şebeke 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: