Icerige atla
Extraloob

Telefon degisikligi

· 16 Yanıt · 1.2K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Android islemcili, menu gecislerinde, internet gezintilerinde vs genel olarak asla donukluk yasamayacagim, kamerasi min 5 megapixel , ses kalitesi iyi (kulaklikta vs tatmin edici ses veren), dokunmatigi hassas algilayabilen, aktif kullanima uygun sarj dayanan ( gun icerisinde surekli mesajlasma, internet kullanimi ve muzik ) bir telefon ariyorum. Fiyat max 700 falan olabilir aylik taksitle alacagim. Var mi onerileri olan?
Special thx to Flexi
16 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
galaxy wonder konu kilit+çöp+rep pls
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Android kullanıpta donma yaşamayan tanıdığım yok henüz. ^^
C

Galaxy S3'te de var mı donma yahu surprised1
S
shneZee ⭐ 18y

ben lg optimus 3d kullanıyorum herhangi bir donma yok aksine oldukça hızlı ve tatmin edici,
donma olayı belki biraz şans çoğunlukla yanlış kullanımdan oluyor bana göre 🤔
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y

donma ne reset yiyor 😊
P
Phantoso ⭐ 18y

Skype'de 2 çağrı aynı anda gelsin,ya da biriyle konuşma açıkken bir başka çağrı geldiği anda kitleniyor.Acaba notebook usb fan alıp altına uhulasammı. 🤔
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Benim S2'yi sanalpazar üzerinden satabilirim 800'den ama 12 taksitle falan üstüne sanalpazar komisyon koyar.
F
frityus ⭐ 17y
Para koy biraz daha üstüne kardeşim
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

S**tir çekerler adama 😄

@Phantoso
O app'i yapanın hatası ^^

Android işletim sistemi, işlemci değil lütfen doğru söyleyelim 😜
İsteklerine ve bütçene göre sana şöyle bir şey önerebilirim:
http://www.hepsiburada.com/liste/Produc ... yId=371946

Ya da biraz daha bütçeyi arttırabilirsen S2 al, daha da arttırabilirsen S3.
Aslında almışken 1,400 verip S3 almak var ama büyük biraz, hoşuna gitmeyebilir olmadi:
A
Addicted ⭐ 19y
iphone 4s. Ben daha neyi açacağımı hatırlayamadan telefon onu kendi düşünüp açıyo. Canım benim (L) ❤️
.NET
.NET ⭐ 19y

donma ne reset yiyor :)

HTC Sensation XL var bende de. Donma falan yok 2 haftada bir telefon resetliyor kendini hic kapatmadigim icin onun disinda sorun yok
[F New]Solo Gitarist
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
]

donma ne reset yiyor :)

HTC Sensation XL var bende de. Donma falan yok 2 haftada bir telefon resetliyor kendini hic kapatmadigim icin onun disinda sorun yok

herzaman reset atmıyor tabiki arada atıyor 5 6 internet sayfası açıkken whatsapp ve bir de oyun açıkken falan oluyor ki ben iphone 4s de bile 2 kere reset attığını bilirim ama alalı bir yıl oldu o ayrı.
A
Addicted ⭐ 19y
Ben 1 senedir 4s kullanıyorum 1 kere bile reset atmadı telefon çok enteresan nasıl reset attırabildin ona tebrik ederim 😄
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Standart işletim sistemli telefonlar dert yok sıkıntı yok 😊
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Ben 1 senedir 4s kullanıyorum 1 kere bile reset atmadı telefon çok enteresan nasıl reset attırabildin ona tebrik ederim :D

hatırlamıyorum ama nova3 oynuyordum(yaklaşık 2 gb lık bir oyun) bir de 2 3 cart curt açıktı home a 2 kere basıp kapatayım dedim bembeyaz oldu 10 15 sn sonra reseti attı ama jb liydi o zaman jb siz hiç atmadı.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: