Şimdi aklıma geldi hemen bir tekerlemecelerle oyuna başlıyoruz.
Eriğin suyuna elma suyu karıştırıp içiyorum 😁
Ps : bu tarz saçma salak ne varsa aklınızda paylaşın lütfen biraz gülelim ama kaliteli olsun pls 😆
Tekerlemece...
· 18 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
J
JawBreaker
⭐ 18y
Üç tunç tas has hoş hoşaf içtim. 😁
Üç tunç tas has hoş hoşaf içtim. 😁
İyiymiş hacım bu. 😜
o pikap bu pikap şu pikap 😜
La extra hala şu gözlüklü avatarın duruyo =))
Dal salkar kartal kalkar
Kartal kalkar dal salkar
=))
Dal salkar kartal kalkar
Kartal kalkar dal salkar
=))
sinan paşa pasajında sesi büzüşeşeciler makara:
o köşe yaz köşesi bu köşe kış köşesi ortadaki su şişesi
İt iti itti, bit iti itti, it biti itti. Bit gitti, it gitti. İtti, bitti, gitti.
EXL | SRO | İŞKOLİK
Geçme Nam-ı Kemal Köprüsünden Ürkütürsün Vakvakları 😈
al şu takatukaları takatukacıya götür takatukacı takatukaları takatuka yapsın takatukacı takatukaları takatuka yapamazsa al bana getir.
direk ezberden yazdım ihihihii nese:
Portakalı soydum,
Başucuma koydum.
Ben bir yalan uydurdum,
Duma duma dum.
Duma duma dum.
Öğretmeni kandırdım,
Kandırdım.
😁
Başucuma koydum.
Ben bir yalan uydurdum,
Duma duma dum.
Duma duma dum.
Öğretmeni kandırdım,
Kandırdım.
😁
al şu takatukaları takatukacıya götür takatukacı takatukaları takatuka yapsın takatukacı takatukaları takatuka yapamazsa al bana getir.
Rahmetli zeki müren olsaydı şimdi 🙄 🙄
😊
Bir tarlaya kemeken ekmişler. iki kürkü yırtik kel kör kirpi dadanmış. Biri erkek kürkü yırtı kel kör kirpi, öteki dişi kürkü yırtık kel kör kirpi. Kürkü yırtık erkek kel kör kirpinin yırtık kürkünü, kürkü yırtık dişi kel kör kirpinin yırtık kürküne, kürkü yırtık dişi kel kör kirpinin yırtık kürkünü, kürkü yırtik erkek kel kör kirpinin yırtık kürküne eklemişler. 😎 😁
bilmece bildirmece dil üstünde kaydırmaca boynuna dolamaca kukuyu yalamaca 😆 nese:
Çatalca'da topal çoban çatal yapıp çatal satar, nesi için Çatalca'da topal çoban çatal yapıp çatal satar? Kârı için Çatalca'da topal çoban çatal yapıp çatal satar. 😜
B
bostanci54
⭐ 16y
😄
al şu takatukaları takatukacıya götür takutukacı takatukaları takatukalatmazsa al o takatukaları takatukalatmadan geri getir değil miydi o? 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap