merhaba beyler size bi sorum olacak
tanıdığım biri hep tek seferde artı 3 basıyor bunu nasıl yapabiliyor bi bilginiz var mı? ben bazen sekiz tane elixir harcıyorum bazen üç tanede basıyorum ama adam herseferinde üç tanede basıyor nasıl yaptığını sorunca yöntemi var diyor. Adamı 24 lvl ken tanıdım 65 lvl e kadar hep artı 3 silahı vardı. Lütfen lcky powder kullan falan yazmayın zaten luckysiz artı basılmaz bilinen birşey. şimdiden teşekkürler
Tek seferde artı 3
· 20 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
luckysiz basılıyo ben+2 lucksiz basıyom sonra +3 de kulanıyom 1 gün arayla bas olur bende hep olyuyo
lucky bugune kadar hıc bı ısıme yaramadı..
hotanda bi kordinat diyolardı orada direk +3 yapılıyomuş bende bi ara orada yaptım 2 kalkan 3 silah ama sonra bi ara oyunu bıraktım Allah kahretsin kordinatları da hatırlamıyorum
Ben de hep sorunsuz +3 bastım hep. Ne olursa olsun her zaman lucky powder kullanırım ve saçma buldum keşke oyunda lucky powder diye bişey hiç olmasaymış.. Onun yerine daha pahalı elixirler vs.
Ben de hep sorunsuz +3 bastım hep. Ne olursa olsun her zaman lucky powder kullanırım ve saçma buldum keşke oyunda lucky powder diye bişey hiç olmasaymış.. Onun yerine daha pahalı elixirler vs.
ben de bugün kuzenime bastırdım girdi benm çara bastı çıktı galiba tamamen şansa bakıyor
Bak aslında alakası yok herşey şans çok şey soyleniyor her kafadan bir ses çıkıyor şunu anlayın artık hepsi şans ister lag olsun ister olmasın bizim arkadaş +6 dan +7 ye astralsız sadece lucky ile hemde hotanın ortasında bastı!Geçiniz bunları.... Arrow
ya hade ya yabancılar nasıl basıo o zmn +9 a çok mu şanslılar var bunun bi formulu
Bak aslında alakası yok herşey şans çok şey soyleniyor her kafadan bir ses çıkıyor şunu anlayın artık hepsi şans ister lag olsun ister olmasın bizim arkadaş +6 dan +7 ye astralsız sadece lucky ile hemde hotanın ortasında bastı!Geçiniz bunları.... Arrow
ya hade ya yabancılar nasıl basıo o zmn +9 a çok mu şanslılar var bunun bi formulu
genelde ilk türkler +9 u basıyo çoğu serverde
örneğin daha poseidonda daha hiç bir yabancıda +9 görmedim ama 2 Türkte +9 var extraokk
J
Jason Walker
⭐ 19y
+1 elixir olayının lagla ve bastığın yerle bir alakası yok bencede extraokk
A
Andre Linoge
⭐ 19y
yaw millet +7 +8 nasıl basıyor anlamıyorum
lucky falan hikaye abi kaç kere luky le +4 e geçirmeyi denedim hep yandı saçmalık
item yakma yöntemi de işe yaramıyor başka bir itemi ard arda 4 kere yaktım dedim artık basar heralde sonra "güm" 😄
valla bu işin sırrı nedir anlatanda yok
anca costantinepol de camide basın falan gibi şehir efsaneleri dolanıyor :))
lucky falan hikaye abi kaç kere luky le +4 e geçirmeyi denedim hep yandı saçmalık
item yakma yöntemi de işe yaramıyor başka bir itemi ard arda 4 kere yaktım dedim artık basar heralde sonra "güm" 😄
M
Mr Perfect
⭐ 15y
yaw millet +7 +8 nasıl basıyor anlamıyorum
orda kıbleye dönüp 2 rekat namaz kılmazsan basmaz tabi
A
Andre Linoge
⭐ 19y
tabi hatta 10 kişiye 1 m dağıtırsan falan garanti oluyo 😄
luckysiz basılıyo ben+2 lucksiz basıyom sonra +3 de kulanıyom 1 gün arayla bas olur bende hep olyuyo
+3 basmak için 1 gün ara vermek kabus olurdu sanırım 😄 çok güldüm allahta seni güldürsün.
haha :D:D 😁 😁
haha :D:D 😁 😁
ben daha yeni patlattım +10 no adv bowumu arkadaşlar herşeyin bir yöntemi var biraz şans biraz taktik
oyunda bir mekan zaman meselesi var o anı mekanda yakaladınmı salak sacma sapan bassan bile tutuyo luky povdersiz +5 yapdıgımıda biliyorum 600 elixir harcayıp +5 yapamadıgımıda biliyorum. tutmuyosa uzerine gitmicen tutacak item direk +4 görür 5 de patlar o durumda devam ama +2 3 de patladıysa baska zamana mekana bırakmak lazım.
cuma günü sabah erken kalkıp sabah namazını kılıp bolca dua edersen bu iş olur..tabii bunların hepsi doğru değil toz veya lucky bunlar hepsi kandırmaca eğer item şanslıysa + tutar ama değilse boşa elixir harcama derim.. birde steady yi fulle yani 6 tane bas.. oyunda herkesin şanslı olduğu bir yönü vardır kimisine yerden güzel item düşer kimisi blue basmada iyidir.. kimisi + konusunda sen hangi şanslılardansın onu bilmelisin
kordinat diye birşey yok arkadaşım tamamen şans ayrıca +3 için bu kadar tartşmaya gerek yok zaten +3 lere kaldıysak sonumuz geldi demektir 😈 ayrıca +9 basma tamamen şans diyemeyiz lagada bağllayamayız misal 4tane +5 al 2tanesini +6 yap daha sonra birisini +7 dene bu şekilde yapa yapa basılıyor imkansız diye birşey yoktur ☕
kordinat diye birşey yok arkadaşım tamamen şans ayrıca +3 için bu kadar tartşmaya gerek yok zaten +3 lere kaldıysak sonumuz geldi demektir 😈 ayrıca +9 basma tamamen şans diyemeyiz lagada bağllayamayız misal 4tane +5 al 2tanesini +6 yap daha sonra birisini +7 dene bu şekilde yapa yapa basılıyor imkansız diye birşey yoktur ☕

Server Mena 😊
Adv Yok +10 banko^^
Tamamen + basma şans işi bazen +5 basamam bazen +9 tabi bu tek günde +9 olmuo belirli zaman aralıklarıyla 😎
Lucky dress + Lucky Stone + Premium olan kişi Banko +3 Basar ama size sölyiim 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap