Icerige atla
Extraloob

^^Tek Bir Başlık Altında Europe İle İlgili Hersey^^

· 51 Yanıt · 6.2K görüntüleme
G
gRaNdFlaSh OP ⭐ 19y
evet arkadaslar onlarca baslık acmayın!!! herkes burdan konussun!! mesela ben daha 260 mb ındırdım Sad
51 Yanıt
E
EviLQin ⭐ 19y

evet arkadaslar onlarca baslık acmayın!!! herkes burdan konussun!! mesela ben daha 260 mb ındırdım Sad

ben indirdim kuruken hata veriyor se indidin ve kurdun mu?
M
myth ⭐ 19y
Very Happy bende indirdim çalışıooo:D:D
B
boo ⭐ 19y
ayni fikirdeym plx herkes burdan devam etsin
B
BlackLighT ⭐ 19y
%25 20 dk oldu bi arkadaş rash cok kısa sürede indirmiş hayret nasıl indirdin rash Question
T
tolginho10 ⭐ 19y
yüzde 57 arkadşalr yha bi insede başalsak arkadşlar yha bi serverda birlesssek
P
PALA ⭐ 19y
internet hızı yükesktir kardes de bu avrupalıların skilleri çok farklı hatayı orda yaparım ben
T
TanerUNER ⭐ 19y
Mr. Green 2 haftadan beri bekliyom Mr. Green Check te server acilsin takkkk diye gircem Mr. Green
T
tolginho10 ⭐ 19y
hadi hayırlsı kardeş yha ben daha ne olcamı bilmiyom hepsinden aççamda teker teker kasıyım sonra sevdgmle devam etcem Mr. Green Mr. Green Mr. Green
K
ben 2 dk da ındırdım 30k hız var.(turk telekom bınasındayım) ama oyuna gıremıom...2 dk da ındırdım hıc bı sıe yaramıo..portlar kapalı heralde
bı yolunu bıle varsa solesın ya...
C
peki beyler bizim eski charlarda avrupa karakteri olcakmı onların skıllerı farklı cunku orda kafam karısıyo yenı bı cahrmı acmak gerekıyo sız bu europela degısıklıklerden sozettınız onklar eskı charlar ıcın gecerlı dııl dımı
B
betrayaltr ⭐ 19y
Inspection Period : 07/24/2007 11:00~20:00 Silkroad Standard Time (9 hour duration)

saat 2de açılıo beyler Very Happy kolay gelsin
S
sro2000 ⭐ 19y
1 saattir inio torrent ile 3.7 sizdedemi böyle yavaş
T
tolginho10 ⭐ 19y
arkadaşım bende ortalma 1 saat falan oldu yuzde 64
B
betrayaltr ⭐ 19y
Hello. This is Silkroad Online.

Legend I, Europe Expansion was scheduled to be updated within 6 hours.

However, we have concluded that more development time is needed in order to provide our users great service.

We apologize for the delay in our inspection.

We will open service as soon as possible and inform our users through News section upon completion.

Inspection Period : 07/24/2007 11:00~22:00 Silkroad Standard Time (11 hour duration)

[Patch]
- Legend I, Europe Expansion to be opened

SAAT 4 TE İŞALLA OYUN AÇILCAK Very Happy:D RESMİ SİTESİNDE YAZIO..
K
bu nasıl ıs ya herkes bişey soyluyor:D
A
beyler oyuna girdimizde her sey aynı kacak değilmi güıilder falan .
K
tabiki aynı kalcak..ben gireiom ama
P
ParduS_ ⭐ 19y
ewt canm;
bu arada benım pc de ınıo sen bosuna ındırme europa u Wink
G
gRaNdFlaSh OP ⭐ 19y
walla bu jm benı cok sevıyomus anladım ben bunu Mr. Green daha %40ı ındı bende anca 4-5 gıbı ıner zaten ve saat 1 de antrenmanım var 4 gıbı bıtıo 5de evdeyım fazla gec kalmıs olmıcam cok mutluyum Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: