Icerige atla
Extraloob

Tek Admin Baksın Tek O Yapabilir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

· 15 Yanıt · 2.0K görüntüleme
L
Lord_Sniper OP ⭐ 18y
adminim benim önerim [hide] [/hide] kodu bu kodla diyelim ben konu açtım.
[hide]buraya link koyarsam [/hide] link koyarsam o linki görmek için mesaj ve üye olmaları lazım.hem üye çekeriz.
- Resim Silinmiş.
bunun gibi ama hide kodu olmadığı için etkili işlemiyor.veritabanına bu kodu ekler misin.faydalı sende göreceksin.
15 Yanıt
R
Romeo_ ⭐ 19y
Önüne gelen üyelik açarsa karışıklık çıkar bence
M
Matzeline ⭐ 19y
Herkes okuyabilme için konuya cevap verecektir bu yüzden konu gereksiz postlarla dolcaktır
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
gereksiz bir konu
L
Lord_Sniper OP ⭐ 18y
bena dmine sordum size sormadım.tmm öneri yaparsınız tek admin baksın dedim :evil: 😈 ?!!!!!! 😁
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
bena dmine sordum size sormadım.tmm öneri yaparsınız tek admin baksın dedim :evil: 😈 ?!!!!!! 😁

tek admine sordum demek ne demek yaa burda hereks bir aileyiz burda hereks bir öneri yapabilir ve bu arada Lord_Sniper çok gözüme batıyorsunn dikkatli ol bence ve konuşmalarından dolayı daha öncede seni uyarmıştım biliyorsun
L
lastturk_ ⭐ 19y
Zaten üye girişi yapılmadan konudaki linkler gözükmüyor.
Üye girişi yapın yada üye olunuz yazıyor.Bi bakıpta açsan konuyu(nokta)^^
R
Rix!> ⭐ 18y
Sitedeki Mesaj Sayısı Bayağı Bir Çoğalacaktır Bu Kesin.

Ancakk Bu Kural Çok Sinir Bozucu Oluo Siteden Soğuruz. :?
P
pfffffff ⭐ 19y
Kasmaya hic gerek yok, boyle iyi 😉
stalebug
stalebug ⭐ 19y
Kasmaya hic gerek yok, boyle iyi ;)

Admininde cevabını aldın umarım sniper
Msjı gizleyince acmak icin asdsd sdsflds gibi msjlar yazıolar o yüzden koyulması kötü olur.ikincisi zaten extraloobun üyesi yeterince war öle asssd yazcak üyeler olcaksa hiç olmasın daha ii
T
Torquel ⭐ 19y
64 bin üyemiz var ztn.Türkiyede SRO oynayanların buyuk bir kısmı.Ztn Sro oynayıp sitemeizi bilmeyen pek oyuncu yoktur.Kac yıldır da bilen bilmis üye olan olmustur.

Ayrıca,lastturk'un dedigi gibi ztn link verilen konularda(tbot-srobot-softmod....)üueliskiz linkler gorunmuoyor.
Q
Quincey ⭐ 18y
Zaten üye girişi yapılmadan konudaki linkler gözükmüyor.
Üye girişi yapın yada üye olunuz yazıyor.Bi bakıpta açsan konuyu(nokta)^^

gözüküyor linkler ama Ücretli & Ücretsiz Bot, SoftMod, MultiClient ve Bilgi Köşesi bölümü gözkmüyor.
zaten çoğu program burda 😉
.NET
.NET ⭐ 19y
64 bin üyemiz var ztn.Türkiyede SRO oynayanların buyuk bir kısmı.Ztn Sro oynayıp sitemeizi bilmeyen pek oyuncu yoktur.Kac yıldır da bilen bilmis üye olan olmustur.

Ayrıca,lastturk'un dedigi gibi ztn link verilen konularda(tbot-srobot-softmod....)üueliskiz linkler gorunmuoyor.

Kaç yıldır 😄
1.5 he he he 😄
[F New]Solo Gitarist
J
Jigsaw ⭐ 19y
Herkes okuyabilme için konuya cevap verecektir bu yüzden konu gereksiz postlarla dolcaktır

+1

Zaten üye olmayanlar sitemizdeki program linklerine erişememektedir.
S
screamadle ⭐ 19y
Bizim derdimiz post değil.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: