Icerige atla
Extraloob

tek acemi benmiyim?

· 18 Yanıt · 1.2K görüntüleme
C
centimental OP ⭐ 18y
teknik terimler hakkında bilgiler veren, bir sabit sayfa olsa..Mesela rumata laoder nedir...sro laoder le farkı nedir..clientless nedir..hangi dowland ın sembolü veya uzantısı veya kısayolu neyin içine atılır gibi..Sizler için basit ama bana çok fazla sorun olan bu temel bilgileri güncellenmesini(açık anlatım yönünden) istesem ayıp etmiş mi? olurum dersiniz...
18 Yanıt
J
Gerçekten süper bir öneri. Hayatımda duyduğum en sade ve en güzel öneri diyebilirim. Bu fikrini bizlerle paylaştığın için sana minnettarım. En yakın zamanda bahsetmiş olduğun sabit topic tarafımdan açılacaktır. 👍
X
XER0 ⭐ 19y
Gerçekten süper bir öneri. Hayatımda duyduğum en sade ve en güzel öneri diyebilirim. Bu fikrini bizlerle paylaştığın için sana minnettarım. En yakın zamanda bahsetmiş olduğun sabit topic tarafımdan açılacaktır. 👍

ps: Jason yapacağım dediyse yapar 🙏
C
centimental OP ⭐ 18y
Allah razı olsun, ne diyeyim..Benim açımdan çok degerli olacak
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
cidden bende duyunca bizde neden böyle birşey yok dedim iyi yakalamışsın teşekkürler iş jasonda ps ile halledersin hacım destek lazım olursa buralardayım.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Gerçekten Arkadasımız Cok Guzel Yakalamış ...
L
Leader ⭐ 19y

Jason'a Katılıyorum.
Ama Ben Sabit Topic Acamam 😊
J
cidden bende duyunca bizde neden böyle birşey yok dedim iyi yakalamışsın teşekkürler iş jasonda ps ile halledersin hacım destek lazım olursa buralardayım.

👍
F
F34RL3SS ⭐ 19y
Çok güzel düşünmüşsün arkadaşim aklına saglik 😊
J

Jason'a Katılıyorum.
Ama Ben Sabit Topic Acamam :)

C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Walla katılıyorm bende sm'yi hiç bilmezdim nedir bu sm diye merak ederdim 1-2 kişiye sordum cvp verdiler bence yararlı olur yeni katılanlara...
N
NiGHTMaRe_ ⭐ 19y
Bencede çok faydalı bir topic olur 👍
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hemen yapalım artık ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
viewtopic.php?f=53&t=85561

Biraz geç oldu ama.. 🙄

msnden bana link atmadan açtın 😱 😜
J
viewtopic.php?f=53&t=85561

Biraz geç oldu ama.. 🙄

msnden bana link atmadan açtın 😱 :P

Msn'de göremedim seni 😄
L
LetheTR ⭐ 18y
gercekten cok faydalı olur
E
Efrasyap ⭐ 18y
ancak centimental ''botturk'' den alamadıgı,bot hakkını tanıtımını yapan extraloob sitesinde aradıgı için banlandı..Hayırlı ugurlu olsun..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: