Icerige atla
Extraloob

Teamspeak Server Ücretsiz

· 10 Yanıt · 2.1K görüntüleme
D
Dr.Hemlock OP ⭐ 19y
Teamspeak serverı kurulmuştur arkadaşlar.Teamspeak kullanıcıları Silkroad Teamspeak (TR) serverından oyun içi sesli konferans gerçekleştirebilirsiniz.Saygılarımla...
10 Yanıt
Tweety
Tweety ⭐ 19y
WOW Twisted Evil

Herkes yaralanabiliyormu?
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
D
Dr.Hemlock OP ⭐ 19y
evet herkes yararlanabilir bunun için sadece teamspeak programını biraz araştırmak lazım.Serverı ben kurdum ve amacım sadece insanları bir araya toplayıp deneyimleri paylaşmak.
P
pfffffff ⭐ 19y
Teşekkürler de hangi serverda kurdun ?
Tweety
Tweety ⭐ 19y
mikrofonum olsa hemen gelirimde yok maalesef Twisted Evil Mr. Green
G

evet herkes yararlanabilir bunun için sadece teamspeak programını biraz araştırmak lazım.Serverı ben kurdum ve amacım sadece insanları bir araya toplayıp deneyimleri paylaşmak.

ooooo emin abi burda da karşılaştık yaw Very Happy ben Kaan aristocrats,kasmir ve TheKashmirden Mr. Green
D
Dr.Hemlock OP ⭐ 19y
Kendi serverımı kurdum arkadaşlar.Connect bağlantısından Server listesinden Silkroad Teamspeak (TR) yi bulup girmeniz yeterlidir.
D
Dr.Hemlock OP ⭐ 19y
Şimdiden soracak arkadaşlar için cevaplim.Bu program hack virüs trojanla ilgili değildir.
Tweety
Tweety ⭐ 19y

Şimdiden soracak arkadaşlar için cevaplim.Bu program hack virüs trojanla ilgili değildir.

öyle soranlara dolarız.com

Team Speak ı Extraloob vermisti zaten Twisted Evil
D
Dr.Hemlock OP ⭐ 19y
evet extraloob da ayrıntılı bir açıklama var program hakkında fikir edinebilirler arkadaşlar. dolarız mı muhahah Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: