Teamspeak serverı kurulmuştur arkadaşlar.Teamspeak kullanıcıları Silkroad Teamspeak (TR) serverından oyun içi sesli konferans gerçekleştirebilirsiniz.Saygılarımla...
Teamspeak Server Ücretsiz
· 10 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
WOW Twisted Evil
Herkes yaralanabiliyormu?
Herkes yaralanabiliyormu?
evet herkes yararlanabilir bunun için sadece teamspeak programını biraz araştırmak lazım.Serverı ben kurdum ve amacım sadece insanları bir araya toplayıp deneyimleri paylaşmak.
Teşekkürler de hangi serverda kurdun ?
mikrofonum olsa hemen gelirimde yok maalesef Twisted Evil Mr. Green
G
GLaViE_KiNG_
⭐ 19y
evet herkes yararlanabilir bunun için sadece teamspeak programını biraz araştırmak lazım.Serverı ben kurdum ve amacım sadece insanları bir araya toplayıp deneyimleri paylaşmak.
ooooo emin abi burda da karşılaştık yaw Very Happy ben Kaan aristocrats,kasmir ve TheKashmirden Mr. Green
Kendi serverımı kurdum arkadaşlar.Connect bağlantısından Server listesinden Silkroad Teamspeak (TR) yi bulup girmeniz yeterlidir.
Şimdiden soracak arkadaşlar için cevaplim.Bu program hack virüs trojanla ilgili değildir.
Şimdiden soracak arkadaşlar için cevaplim.Bu program hack virüs trojanla ilgili değildir.
öyle soranlara dolarız.com
Team Speak ı Extraloob vermisti zaten Twisted Evil
evet extraloob da ayrıntılı bir açıklama var program hakkında fikir edinebilirler arkadaşlar. dolarız mı muhahah Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap