L Lordzek OP ⭐ 16y 14 yil once (düzenlendi) #1 Hayatımda ilk defa duyduğum küfür var bu videoda herkes girmesin 😆 SpoilerSpoiler1:15 PEZEVEEENG PEZEVEEEENG makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Lenneth ⭐ 19y 14 yil once #2 İnternetin hayırlı olsun panpa. 🍿 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lordzek OP ⭐ 16y 14 yil once #3 İnternetin hayırlı olsun panpa. 🍿Ben yeni gördüm yani 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G ghost12 ⭐ 17y 14 yil once #4 45.saniyede koptum,aslında bu kavgada bende vardım yanlış hatırlamıyorsam, warrock oynadığım zamanlar.warrock'u bırakalı 4-5 yıl oluyor.Bu kavgada o anda ts de değilsem bile biryerden hatırlıyorum.Eski günlere döndüm bir anda TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 14 yil once #5 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 14 yil once #6 Her dinlediğim de gülerim yaa '' aaaaaaaaaaa kikikikiki '' makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BF3Hastasiadam ⭐ 15y 14 yil once #7 Sen daha pezevengsin lan pezeveng ! 😁Sen sus lan köylü ! makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NoBodysPerfect ⭐ 17y 14 yil once #8 makara: makara: Hangi oyun icin bu kadar kavga ediyorlar ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 14 yil once #9 makara: makara: Hangi oyun icin bu kadar kavga ediyorlar ?Warrock Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M murathep ⭐ 19y 14 yil once #10 eğlenceli oluyor bende bir tanesinde bulunmuştum (skypeda) ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil