Merhabalar bugün başımdan geçen bir olay sonrası çok kıllandım bu konu hakkında daha iyi bilgiye sahip birilerine sormak istedim.Bugün telefon aracılıgı ile bir ürün satın almak istedim GPS aleti denizciler bilir telefondaki adam kargo için adresi istedi verdim birde tc kimlik numarası istedi gerekiyor dedi onuda bir anlık boşlukta bulunup verdim bu kisinin bu TC kimlik numaramı bilmesi başıma ne gibi dertler açar lütfen bu konu ile bilgisi olan kişiler cevaplasın çok sevinirim kafamı tırmalayıp duruyor çünki bu sorun.Şimdiden Teşekkür ederim.
T.C numaranızı başka birisinin bilmesi ne gibi sorunlar açar
· 11 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Hiç bir şey olmaz tc kimlikle sadece kimlik bilgilerini tespit ederler dahada ileriye götüremezler zaten artık her şeyde tc no isteniyor eğer açık bir tarafı olsaydı oooo şimdiye...
haklısın.Taksitle bir ürün almaya kalksak bile kimlik fotokopisi istiyorlar onlarda ordaki tc no yu kullanabilirdi.
Bir insanın T.C kimlik numarasını bilmek hiç bir işe yaramaz. Kimlik fotokopisi bile yaramaz. Prosedürlü işlemlerde -ki T.C kimlik no isteniyorsa prosedür mecburidir- kimlik fotokopisi , imza , tel no gibi 3 bilgi alınmak suretiyle işlem görülür.
Dışarıda "saha elemanı" olarak çalışan insanların yaka kartlarında bile kimlik numaraları yazılıdır 😊
Dışarıda "saha elemanı" olarak çalışan insanların yaka kartlarında bile kimlik numaraları yazılıdır 😊
B
Black Rain
⭐ 19y
Hiç bir şey olmaz tc kimlikle sadece kimlik bilgilerini tespit ederler dahada ileriye götüremezler zaten artık her şeyde tc no isteniyor eğer açık bir tarafı olsaydı oooo şimdiye...
👍
S
SLeRockche
⭐ 18y
Cilt nonu,Aile nonu versen iyi olmazdı ama sadece TC'ni verdiğin için bişey olmaz.
bilgiler için çok teşekkür ederim.
Cilt nonu,Aile nonu versen iyi olmazdı ama sadece TC'ni verdiğin için bişey olmaz.
Cilt no ve aile sıra no verirsen üstüne şirket bile açabilirler dimi taygun. 😜 😜 😜 😆
Bunları verdik diyelim, çıkabilecek sorun nedir ki? 🙄
Bir sorun olmaz. Eğer olsaydı bizim örgün öğrenci sisteminde binlerce öğrencinin tc si yazıyor . Çok yahşi işler olabilirdi aslında 😈 😜
[ek #12654]
S
SLeRockche
⭐ 18y
Bunları resmi veya güvenilir bi yere verirsen bişey olmaz yalnız saçma sapan biyere verirsen olacakları düşünmek bile istemezsin.
Melihcan evet üstümüze şirket açabilirler 😆
Melihcan evet üstümüze şirket açabilirler 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap