Icerige atla
Extraloob

TC Kimlik No. ile Para Yatırılan Bankalar

· 17 Yanıt · 5.2K görüntüleme
L
Lordzek OP ⭐ 16y
İş Bankası dışında hangi bankalarda TC kimlik numarası ile para yatırabiliyoruz?
17 Yanıt
Sorunu doğru anladıysam hepsiyle kartsız işlemden TC no ile para yatırabiliyorsun.
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Sorunu doğru anladıysam hepsiyle kartsız işlemden TC no ile para yatırabiliyorsun.

Ziraat bankasından geliyorum yapamadım. Sadece adınıza para yatıp yatmadığını kontor edebiliyordun TC kimlik no ile.
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Yapı kredi ve garanti olması lazım.(+18 isterler)
.NET
.NET ⭐ 19y
Ziraat ile de yatırabiliyorsun. Yasının 18 ve üstü olması lazım yatırabilmen icin.
[F New]Solo Gitarist
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Ziraat ile de yatırabiliyorsun. Yasının 18 ve üstü olması lazım yatırabilmen icin.

Hep yatırdığım kimlik numarasıyla denedim karşımdaki seçeneklerde bile çıkmadı scared1
.NET
.NET ⭐ 19y
Eskiden yoktu kartsız para yatırma ama simdi yeni bankamatik geldi 2 tane bankamatik var benim gördügüm her yerde Taksim'de Kadıköy'de falan subelerinde hep 2 bankamatik var. Biri eski birisi ise yeni görünümünden anlıyorsun. Yeni bankamatikten yapabiliyorsun kartsız para yatırma islemi 😘
Simdi evden cıkıp resim cekeyim istersen 😄
[F New]Solo Gitarist
X
Xperyon ⭐ 15y
Halkbank,İş Bankası,Yapı Kredi bildiklerim ☕
lemonade
lemonade ⭐ 17y
yıl 2012 hala reşit olmayanlar var ahahaha
L
Lordzek OP ⭐ 16y

ne alaka reşit olmadığımı nerden anladın? ayrıca banka kartımın resmini çektirme bana burda 😁
lemonade
lemonade ⭐ 17y

ne alaka reşit olmadığımı nerden anladın? ayrıca banka kartımın resmini çektirme bana burda 😁

+18 sinde haberim mi yok ahahaha
L
Lordzek OP ⭐ 16y

+18 sinde haberim mi yok ahahaha

ben konudan bahsediyorum daral:
lemonade
lemonade ⭐ 17y
bu arada banka kartini 16 yasinda alabiliyorsun akbank dan diye biliyorum 😄
The47
The47 ⭐ 18y
madem banka kartın var internet şubesinden at havaleni eft ni ne ugraşıyosun bankamatik falan? 🎭
B
batuhan 3X ⭐ 15y
fınans ta da cep numarasıyla yatırılıyordu
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Vakıf Bank hk. bilgisi olan var mı?
E
EmmaW ⭐ 19y
akbank tc no ile yapıyor ama 18+ istiyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: