İş Bankası dışında hangi bankalarda TC kimlik numarası ile para yatırabiliyoruz?
TC Kimlik No. ile Para Yatırılan Bankalar
· 17 Yanıt · 5.2K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
E
EnderGelisenOsasunaAtagi
⭐ 14y
Sorunu doğru anladıysam hepsiyle kartsız işlemden TC no ile para yatırabiliyorsun.
Sorunu doğru anladıysam hepsiyle kartsız işlemden TC no ile para yatırabiliyorsun.
Ziraat bankasından geliyorum yapamadım. Sadece adınıza para yatıp yatmadığını kontor edebiliyordun TC kimlik no ile.
Nina Ricci
⭐ 17y
Yapı kredi ve garanti olması lazım.(+18 isterler)

Ziraat ile de yatırabiliyorsun. Yasının 18 ve üstü olması lazım yatırabilmen icin.
[F New]Solo Gitarist
Ziraat ile de yatırabiliyorsun. Yasının 18 ve üstü olması lazım yatırabilmen icin.
Hep yatırdığım kimlik numarasıyla denedim karşımdaki seçeneklerde bile çıkmadı scared1
Eskiden yoktu kartsız para yatırma ama simdi yeni bankamatik geldi 2 tane bankamatik var benim gördügüm her yerde Taksim'de Kadıköy'de falan subelerinde hep 2 bankamatik var. Biri eski birisi ise yeni görünümünden anlıyorsun. Yeni bankamatikten yapabiliyorsun kartsız para yatırma islemi 😘
Simdi evden cıkıp resim cekeyim istersen 😄
Simdi evden cıkıp resim cekeyim istersen 😄
[F New]Solo Gitarist
Halkbank,İş Bankası,Yapı Kredi bildiklerim ☕
yıl 2012 hala reşit olmayanlar var ahahaha

ne alaka reşit olmadığımı nerden anladın? ayrıca banka kartımın resmini çektirme bana burda 😁
ne alaka reşit olmadığımı nerden anladın? ayrıca banka kartımın resmini çektirme bana burda 😁
+18 sinde haberim mi yok ahahaha

+18 sinde haberim mi yok ahahaha
ben konudan bahsediyorum daral:
bu arada banka kartini 16 yasinda alabiliyorsun akbank dan diye biliyorum 😄

madem banka kartın var internet şubesinden at havaleni eft ni ne ugraşıyosun bankamatik falan? 🎭
B
batuhan 3X
⭐ 15y
fınans ta da cep numarasıyla yatırılıyordu
Vakıf Bank hk. bilgisi olan var mı?
akbank tc no ile yapıyor ama 18+ istiyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap