bi dosya buldum cracklemişler oyuna giriyor ama
tbot cracklenmiş gibi duruyor
· 31 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
eee kanıtla o zaman bi SS koyda 🙄
eee kanıtla o zaman bi SS koyda 🙄
bencedee 😉
o imzandaki ip adresi ile eğerki ip adersin sabit ise seni bir hacker çok rahat bir şekilde bilgisayarına girebilir.
bencede resim koy
bencede resim koy
inanmassın şuan bilgisayarına girdim 😄 hemenn kaldır o imzanı bide bilgisayarını paylaşıma kapat
S
Streetwise
⭐ 19y
inanmassın şuan bilgisayarına girdim 😄 hemenn kaldır o imzanı bide bilgisayarını paylaşıma kapat
Sanane onun ıp adresinden niye giriyorsun pcsine eger charı hacklenirse sucu siteye atar senin gibiler yüzünden :idea:
yaw sen nedediğini zannediyorsun ben onu sadece uyarmak amaçlı diyorum dengesiz onu uyardım laflarına dikkatttttttttttttttttt ettttttttttttttttttttttt
ben sadece onun bilgisayarı güvenlimi diye kontrol ettim tamamı eğer hacklicek olsam bir kere bile mesaj yazmazdım.
S
Streetwise
⭐ 19y
Düzgün konus asıl sen laflarına dikkat et belli olmaz seytan bu girer aklına insanın 😉
J
Jason Walker
⭐ 19y
Sakin olun :!
adamın bilgisayarına zarar wericek olsam bunları niye yazıyim [hemenn kaldır o imzanı bide bilgisayarını paylaşıma kapat]
Kendi Bilgisayarına Girmiş Olmayasın ?
Ordaki Senin İp'ni Gösteriyor .
Dikkat Edersen Your İp Diyor...
VioLance_ imzasındaki ip benim ip adresim nasıl olabiliyor
VioLance_ imzasındaki ip benim ip adresim nasıl olabiliyor
Bir Çeşit Html Kodu ...
http://www.wieistmeineip.de/
ingiliz deyişiyle o may gate yani benim bilgisayarımmı paylaşıma açık olmuş oluyor 😄
Kendi Bilgisayarına Girmiş Olmayasın ?
Ordaki Senin İp'ni Gösteriyor .
Dikkat Edersen Your İp Diyor...
+1907 kemalist 😄 farkettin.
Kendini hackleyen hacker mı bu arkadaş şimdi 😁
Ayrıca bu crack hikayesine inanmıyorum.
kötü bi amacım yoktu diyorum. sadece bilgisayarı paylaşıma açıkmı die test etmek istemiştim etmez olaydım
S
Streetwise
⭐ 19y
Jason ben niye uyarı aldım hacım anlamadım 🙄
adam kendi pc sine girmiş yaf mutiş bişiy bu 😁
hani nerde
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap