C Candle OP ⭐ 17y 16 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C crazy123 ⭐ 18y 16 yil once #2 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
* *Underground ⭐ 16y 16 yil once #3 93 Lv Wizz HP : 10 k civarı bnm char 83 lv 11 k hp 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CrackCocaine ⭐ 18y 16 yil once #4 93 Lv Wizz HP : 10 k civarı bnm char 83 lv 11 k hp 🤔 Blue eksiktir, ondan.PS : Sende 98 üstü bişeydi sanırım, bow yok muydu? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
* *Underground ⭐ 16y 16 yil once #5 93 Lv Wizz HP : 10 k civarı bnm char 83 lv 11 k hp 🤔 Blue eksiktir, ondan.PS : Sende 98 üstü bişeydi sanırım, bow yok muydu?99 Lv Bow oda var TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stormer ⭐ 18y 16 yil once #6 tebrikler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P patates22 ⭐ 17y 16 yil once #7 TEBRİKLER. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #8 şu isy'yu hiç kesemedim ya yerini bulduramıyorum nedense... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Candle OP ⭐ 17y 16 yil once #9 Bnde Penon taxi yapıyordum biraz ilerime atmıs abi 😜 Str icin ise devil yok pre yok+accessory lerde birkac eksik var 🤝 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ ⭐ 17y 16 yil once #10 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil