arkadaslar 76lvl çarımı 85-87 lvl winglerdemi kastıraim
yoksa 89lvl moblardamı kastıraım
bide ptdeki adamların lvlleri gelen exi cok etkilermi
etkilerse
85-87 lik ptde genelde 72-76 arası adamlar var
89ukta 80-85 civarı adamlar var
hangsinde daha seri kasılırım???? 🤔
taxi sorusu
· 6 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
85-87 lerde kastırmalısın.
Pt deki adamların lvl'leri fazla etkilemez bu lvlde çünkü uçuk rakamlar diil aradaki farklar.ama partynin çoğunluğu eu( genelde öyle oluyor) ise sende CH isen exp azalır, herkes CH sende CH isen exp normalden biraz daha fazla gelir.
85-87de 100lvl cleric/wizz (speedli) wizz kasma şartıyla seri kasılırsın.
89luk canavarlarda 2 tane kasan char olursa orada daha seri kasılırsın.
Pt deki adamların lvl'leri fazla etkilemez bu lvlde çünkü uçuk rakamlar diil aradaki farklar.ama partynin çoğunluğu eu( genelde öyle oluyor) ise sende CH isen exp azalır, herkes CH sende CH isen exp normalden biraz daha fazla gelir.
85-87de 100lvl cleric/wizz (speedli) wizz kasma şartıyla seri kasılırsın.
89luk canavarlarda 2 tane kasan char olursa orada daha seri kasılırsın.
bence 89 lar daha mantıklı geliyor.kasan charında özellikleri de önemli.
85-87 ler en mantıklısı çünkü burada genelde life açarlar ama 89 larda life açan wizard görmedim.
lvl ine bakarsak china isem saatte %9 europa isen saatte %11 exp alırsın (premiumsuz).
winglerde 1.5 ay taxi yaptım. ordan billiyorum pt ye 87 lvl adamlar bile giriyolardı ve düşük lvl ler diyoduki exp miktarı düşüyor o yüzden genelde 80- leri alırdım pt ye.
taxi yapana güveniyosan all night gir derim hem ucuz olur hemde geceleri fazla giren olmaz pt ye daha çok exp kazanırsın
lvl ine bakarsak china isem saatte %9 europa isen saatte %11 exp alırsın (premiumsuz).
winglerde 1.5 ay taxi yaptım. ordan billiyorum pt ye 87 lvl adamlar bile giriyolardı ve düşük lvl ler diyoduki exp miktarı düşüyor o yüzden genelde 80- leri alırdım pt ye.
taxi yapana güveniyosan all night gir derim hem ucuz olur hemde geceleri fazla giren olmaz pt ye daha çok exp kazanırsın
85-87.
saoln beyler cvplar için
80lvl oldum şmdi botlamı kasaım yoksa aynı şekilde taxide dahamı hızlı kasılırım 😁 😁
80lvl oldum şmdi botlamı kasaım yoksa aynı şekilde taxide dahamı hızlı kasılırım 😁 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap