Icerige atla
Extraloob

Tavsiyeleriniz

· 17 Yanıt · 1.5K görüntüleme
P
Pro OP ⭐ 18y
Online Oyun Bolumune acmak isterdim ama kimse ilgilenmeyecegi icn buraya acayim dedim 😁 ;
Beyler Sroyu Biraktim Ve yeni Bi oyuna basliycam Sizce Hangisini secmeliyim;

1-)Runes Of Magic
2-)Shaiya
3-)Allods
4-)Cabal
5-)Son Destan
6-)Legaue Of Legends

Simdi niye bu 6'si dediginizi duyar gibiyim Elimde Setuplari bulunan oyunlar bunlar Ama Hicbirinide oynamis Degilim Bildiginiz begendiniz oyunlari soylerseniz sevinirim, Burada olmayan oyunlari soylemezseniz Cok sevinirim...
17 Yanıt
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Cabal veya Son Destan.
S
SLeRockche ⭐ 18y
Cabal.
K
Kai ⭐ 18y
Cabal
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Cabal veya Runes.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Runes , yakında botuda gelecek ^^
T
T_RoCK ⭐ 18y
Ben de silkroad'u bıraktığımda böyle yeni mmorpg oyun arıyordum cabaldan tut Shaia'ya kadar hepsini denedim ama yine silkroad'a döndüm diğer oyunlar çok basit geliyor nedense karakter balon gibi bi hafiflik var çözemedim ^^
P
Pro OP ⭐ 18y
Ben de silkroad'u bıraktığımda böyle yeni mmorpg oyun arıyordum cabaldan tut Shaia'ya kadar hepsini denedim ama yine silkroad'a döndüm diğer oyunlar çok basit geliyor nedense karakter balon gibi bi hafiflik var çözemedim ^^

Cabal'i denedim begenmedim sildim, Deneyip sildigim oyun sayisi 100'u gecti 😁 Son artik Runes'i denicem bakalim 😊

Runes , yakında botuda gelecek ^^

Hacim sen oynuyor musun acaba Oynuyorsan pm atar misin?
M
Mirage ⭐ 19y
Cabal'ıda harcadıysan aklıma birşey gelmiyor 🙄
E
EmmaW ⭐ 19y
shaiya ve runes i oynadım shaiya kolayca bot yapabilirsin lakin srodan sonra sıkan bir oyun runes de okadar eğlenceli değil lakin botu olursa zevk alabilirsin
J
JetHomme ⭐ 19y
Setupları var madem hepsini kur dene 😆 😆
P
Pro OP ⭐ 18y
Setupları var madem hepsini kur dene 😆 😆

Hdd bende 160gb 🙄
ps:5gb yer var 🎭 😁
Q
QuoteLife ⭐ 17y
florensia vardı karakterleri bebek gibi ama eğlenceli bi oyun 😄 hem deniz hem de kara leveliniz var ister denizde ister karada kasıyorusunuz.Denizde tabiiki gemiyle 😄
C
Cobalt ⭐ 18y
Boşver sroya geri dön sen.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Sana tavsiyem; sen git kumda oyna 😉

Çocuklar için zararlı böyle online oyunlar felan fazla kaptırıyosun kendini ondan sonra insanların kalbini kırıyosun ..
Special thx to Flexi
C
Crisis ⭐ 19y
Sana tavsiyem; sen git kumda oyna 😉

Çocuklar için zararlı böyle online oyunlar felan fazla kaptırıyosun kendini ondan sonra insanların kalbini kırıyosun ..

🙄 summer7:
L
Cabal.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: