Icerige atla
Extraloob

Tavşan neden peşimden gelmiyor

· 16 Yanıt · 3.9K görüntüleme
Y
yunusx32 OP ⭐ 15y
beyler bu tavşan neden peşimden gelmiyor sp cavede kasıyorum görev adamının yanında bekliyor sürekli acaba bi sebebi varmıdır ?
16 Yanıt
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Bir yere takılmıştır kapat aç yanında tekrar çıkar genelde bir yere takıldığı zaman tekrar yanına spawn olması lazım ama yıllardır aynı
Y
yunusx32 OP ⭐ 15y
oyun geneli bug var yani tamamdır almayız biter :))
E
EliteTurk ⭐ 18y
Kendini sana ait hissetmiyodur bence azad et salıver 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
biraz sal gitsin geri dönmezse hiç senin olmamıştır 😆 😆
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Senden ürküyor olabilir :/
_
_TAu ⭐ 18y
aç bırakırsan hayvanı oda işini yapmaz 😊
bluesman
bluesman ⭐ 17y
Kendini sana ait hissetmiyodur bence azad et salıver :D

Haykırdım makara: makara: makara:
Y
yunusx32 OP ⭐ 15y
espirileriniz komik ama ben ciddiyim :))
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok
Yaralı style
_
_titan_ ⭐ 19y
tavşanın senin olduğundan eminmisin ?
😊
F
frityus ⭐ 17y
Aldığın yere git değiştir
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
tavşanın senin olduğundan eminmisin ?
:)

😆
C
Cynosure ⭐ 19y
adam ciddi soru sormuş soracağına pişman olmuş:p ya bi seçenek var tavşanın senin peşinden gelmesi için tavşanın ayarlarından yapıyosun onu sanrm kurcala oraları bayadır oynamıyorum ben yoksa yardımcı olurdum sana..
lemonade
lemonade ⭐ 17y
adam ciddi soru sormuş soracağına pişman olmuş:p ya bi seçenek var tavşanın senin peşinden gelmesi için tavşanın ayarlarından yapıyosun onu sanrm kurcala oraları bayadır oynamıyorum ben yoksa yardımcı olurdum sana..

Böyle bir ayarmı var? 😱
T
Tubifex ⭐ 17y

takılan tavşana o ayarda yardım etmiyor. illaki tavşanı kapatıp tekrar çıkarmak zorundasın takıldığında. bende shackle görevini yapıyorum bazen teslim edip geri dönerken tavşan takılıyor bi ağaca. sonra arada bulasın 😄 görevler boşa gidiyor sonra hep

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: