Arkadaşlar aramızda en az bir tattoo ustası vardır diyerek ten bu konuyu açıyorum 😎
Bir modelim var omuz ve kol içeriyor aramızda varsa bu işi yapan ne kadar fiyat verirler bu modele bilgilerini benimle paylaşırsa sevinirim.
Tattoo Model-Fiyat
· 21 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Terminator 😄
Haci yaptirma bu kadar buyuk dovme. Cidden bu tarz dovmelerden cok cabuk sikiliyor insan. Ben 2 sene oncesine kadar bu tarz bir tattoo yaptiriyordum babam masadan kaldirdi simdi bakiyorum o kadar kotu geliyor ki model..
Haci yaptirma bu kadar buyuk dovme. Cidden bu tarz dovmelerden cok cabuk sikiliyor insan. Ben 2 sene oncesine kadar bu tarz bir tattoo yaptiriyordum babam masadan kaldirdi simdi bakiyorum o kadar kotu geliyor ki model..
[F New]Solo Gitarist
Terminator 😄
😄
En azından bir fiyat alalım be hacım.Yaklaşık 7-8 aydır aklımda 😄
Oha çok iyiymiş canım çekti 😄

Bu arada yaptırırsan resimdeki kadar güzel-canlı durmaz.Böyle resimlerin çoğunu fotoşoklayıp atıyolar nete.
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Hocam o değil her şey Türkçe neden dövme İngilizce onu anlamadım.
Tattoo kelimesinin Türkçe'sine google translate'den dövme diye ulaşabilirsin ama dövme Türkçe bir kelime değildir.İbranice kullanmak yerine İngilizce kullanmayı tercih ediyorum hepsi bu. 😄
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Tattoo kelimesinin Türkçe'sine google translate'den dövme diye ulaşabilirsin ama dövme Türkçe bir kelime değildir.İbranice kullanmak yerine İngilizce kullanmayı tercih ediyorum hepsi bu. :D
http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_ ... 4.54501563
Eğer açılmaz ise:
http://www.tdk.gov.tr -> dövme 😘
Bu arada böyle büyük dövmelere gerek yok, ileride çok pişman olursun.
O zaman biz yanlış öğrenmişiz canım kardeşim yapılacak bir şey yok 😊
Bu dovmenin yaslaninca kırış kırış gorundugunu dusunsenize 😲

Bu dovmenin yaslaninca kırış kırış gorundugunu dusunsenize :O
baltalı ilah
baltalı ilah
😁
baltalı ilah
asdfds

böyle kocaman şeyler yaptırma küçük ama anlamlı şeyler yaptır derim ben. ayrıca o resimdeki dövmeyi yaptırmak sana pahalıya patlar diye düşünüyorum. ben bacağımdaki küçücük kaplan dövmesine 500 lira vermiştim öyle düşün.
Çok para lazım
Ev araba gitti desene..

Ev araba gitti desene..
Oğlum araban evin falan yokki senin 🙄
Phantoso adina konusmuştum ki 🙄

Onun gene hiç yok 😊
Onun gene hiç yok :)
toyota'm var şimdi gidebilirsin.. 😎 modele istedikleri fiyatta 3000 lira devede kulak değil 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap