Icerige atla
Extraloob

||| Tatlıya bağlayalım ||| Banları kaldırıyoruz :)

· 236 Yanıt · 24K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
||| Tatlıya bağlayalım |||

Herhangi bir sebepten dolayı forumdan yasaklanan arkadaşlarımıza yeni yönetimimizle beraber bir şans daha veriyoruz ve tatlıya bağlayalım diyoruz 🍺 Bu konu altında neden banlandığınızı anlatıyorsunuz bizde her hangi bir sorun görmezsek üyeliklerinizi açıyoruz. 🍺

236 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Film son hızıyla devam ediyor. 😎
Special thx to Flexi
A
akherons ⭐ 15y
Senius -

şu trowzeen olayında yanlış bilgiden dolayı üyeliğimin banlatılmasını istemiştim bi mahsuru yoksa açabilirseniz memnun olurum
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Rahşan affı mübarek
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Senius -

şu trowzeen olayında yanlış bilgiden dolayı üyeliğimin banlatılmasını istemiştim bi mahsuru yoksa açabilirseniz memnun olurum

Açılmıştır 🍺
S
Serj ⭐ 18y
Senius -

Açılmıştır 🍺

teşekkürler 😊
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Senius -

Açılmıştır 🍺

teşekkürler :)

Hayırlı olsun 🤤
S
S4YKLO ⭐ 16y
dolandırıclıktan banlananlar açılmasa iyi olur bence bir kere yapan bir kere daha yapmaması için sebep yok 😊
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
dolandırıclıktan banlananlar açılmasa iyi olur bence bir kere yapan bir kere daha yapmaması için sebep yok :)

tabiki hacım , o yüzden zaten yönetim uygun görürse diye bir madde ekledim. 🤘
_
benimde By_DaDaS_ die hesabım ve hesaplarım vardı 😄 acarsanız iyi olur her zaman tartısmayı uzattıgım için banlanmıstım ama yinede siz bilirsiniz 😊
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
benimde By_DaDaS_ die hesabım ve hesaplarım vardı 😄 acarsanız iyi olur her zaman tartısmayı uzattıgım için banlanmıstım ama yinede siz bilirsiniz :)

Hacım "By_DaDaS_" ın 1 mesajı var zaten , açılmasının pek bir anlamı yok sanki scared1
S
SultanZeko ⭐ 18y
geçen gün Xhantos yarına kdr banlamıştı.şimdi banın açılmasını istiyorum nick Dulce Amor
eski yönetim zamanından da bir hesabım vardı haksız yere banlandım.charım soyulmuştu şikayet ettim banlandı.nick djfko
_
benimde By_DaDaS_ die hesabım ve hesaplarım vardı 😄 acarsanız iyi olur her zaman tartısmayı uzattıgım için banlanmıstım ama yinede siz bilirsiniz :)

Hacım "By_DaDaS_" ın 1 mesajı var zaten , açılmasının pek bir anlamı yok sanki scared1

aaaa 😄 bakayım bi hesaplarımada ona göre yazayım üstad.
_
By_DaDaS mış üstad acarsan sevinirim 😊
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
By_DaDaS mış üstad acarsan sevinirim :)

Kullancağınız üyelikleri açacağım sadece , onu aç diyorsan bunu banlayacağım iki üyelik kullanımı yasak biliyorsunuz.

@Sultan

Malesef hacım sadece süresiz yasaklıları kaldırıyorum.
_
By_DaDaS mış üstad acarsan sevinirim :)

Kullancağınız üyelikleri açacağım sadece , onu aç diyorsan bunu banlayacağım iki üyelik kullanımı yasak biliyorsunuz.

@Sultan

Malesef hacım sadece süresiz yasaklıları kaldırıyorum.

Kenarda bulunsun diye demiştim . Tamam buna dokunmayalımda 😄 şifreleri unutuyom çünkü.
B
alpersko.

İnci jargonu nedeniyle ban ki küçük birşeydi küfür de yoktu acılmasını istiyorum.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
alpersko.

İnci jargonu nedeniyle ban ki küçük birşeydi küfür de yoktu acılmasını istiyorum.

Tamamdır 🍺
Special thx to Flexi
H
Hypnosis ⭐ 17y
_k0ps3k_

neden banlandığım hakkında hiç bir fikrim yok.

Birde Nicki Achilles yaparsanız sevinirim.

_k0ps3k_ > Achilles olacak.

Bu üyeliğim değil.

Şimdiden Teşekkürler.
M
alpersko.

Tamamdır 🍺

Eski üyeliğime kavuştum nese: 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: