Ömründe tatil nedir bilmeyen insanların yaşadığı trajedidir. (PS: Ben gibi)
Tatilsiz Bir Hayat
· 8 Replies · 2.0K views 0 reading
8 Replies
Parası olmayan orta kesim yada düşük kesim diye tabir ettiğimiz kişi gruplarında görülür bu olay

N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
Böyle bir konuda bile insanları tabakalaştırmayı başarabilmiş sözlük yazarlarımızı takdir ediyorum..
Yaklaşık 2 yıldır yaşadığım durumdur.Biraz üşengeçlikten,biraz teşvik edilmemekten,biraz da parasızlıktan kanımca.
Yaklaşık 2 yıldır yaşadığım durumdur.Biraz üşengeçlikten,biraz teşvik edilmemekten,biraz da parasızlıktan kanımca.
Düşünmek bile ürkütücü bir olay.
EXL | SRO | İŞKOLİK
Tatil dediğin otele gidip 1 hafta deniz kum güneşse onu yapamayan bir ton insan var. Yok sürekli okul iş falan deniyorsa onu da yapamayan bir ton insan var . Temelinde maddi durumun kötülüğü yatar. Her sene de sağlık olsun der geçilir.
[ek #12654]
Maddi durumdan yaz kış okul-iş birarada geçiren isanların (Bkz:Ben ve abim) hayatlarında ne yaptıkları belli olmayan.O muhteşem 1 haftayı fazlasıyla haketmiş fakat imkanların el vermediği imkansızlık durumu.
Aaaahhh. ahh.... 🙄
Aaaahhh. ahh.... 🙄
Special thx to FlexiDüşünülmez yaşanır, televizyonda otelleri seyrederek tatil yapıyorum. Acı acı yaşanır ve kaçarınız yoktur (Not: Düşük ve Orta gelirliler için)
Hayatını planlayamayan insanların yaşadığı durumdur.
Log in to write a reply.
Log In