Joymax tarafından yapılan, henüz Silkroad piyasaya sürülmemişken çıkan Silkroad Demo Videosu. Video sonundada görüceğiniz gibi July 2003 diyor (:
http://www.gamevideo.cn/Video/webgame/sccs/200706/5929.html
Tarihteki ilk Silkroad Online Videosu
· 28 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
28 Yanıt
P
Poker Face
⭐ 19y
Hmn İzliom teşekkür ederim
Aynı metin2 gorunumu biseymis :D:D
Oyun şu andada böle olsa hayatta tutulmazdı
lol berbat mış hele itemler xD
Şu an öyle olsa heralde cabal oynardım 😄
Şu an öyle olsa heralde cabal oynardım 😄
ıyy xD durun intihar edip gelioyurm 😄
çok ilginç saol
Şuan böyle diyoruzda o yıllarda böyle oyun gören "ohaaa" diyerek bakıyordu ekrana 😊
H
HollowDalton
⭐ 18y
evet o zamanlar oha bu ne güzel oyun adını söyle bende oynayayım diyolardı.İnt cafelerde yer kalmıyodu ben hatırlıyorum herkez ezikti bizim arkadaş 17 Level e kadar manyangla tek gözlü maymun kesmişti
Şimdiki çoğu online diye tabir edilen çoğu oyunlara fark gömer nitelikdeymiş. Borumu 6 sene bakın ko'ya 2000 den beri oynanıyor daha 1 efektin değiştiğini görmedim 😊
nolursun metin2 deme kusasım geliyor.Bide sınıftan bazı ameleler metin2 oynuyor.diyorlarkı "Metin2 Silkroad'dan daha güzel" :? Allah'ım diyorum amele Team ^^
Special thx to Flexio tipler bizim sınıftada var 😄 saflık bedava naparsın 😄 ya mangyangda 17 lvl olmak muzzam bir başarı yalnız. en az 2 ay mangyang kesmesi lazım 😄 abartmıyorum hesaplayın 😄 4 lvldan sonra gelen exp yi göz önünde bulundurun 😄 o bence 7 falandır. 17 imkansız çünkü
zuaahahha nasılmış yaw öyle :S baya bi evrim geçirmiş silkroad ^^
nolursun metin2 deme kusasım geliyor.Bide sınıftan bazı ameleler metin2 oynuyor.diyorlarkı "Metin2 Silkroad'dan daha güzel" :? Allah'ım diyorum amele Team ^^
Bizim sınıftakilerde Metin 2 oynuyor 40 olamadılar daha 😉
oyun % 90 değişmiş
oyun % 90 değişmiş
evet. ilk başta inanamadım sro olduğuna ama daha sonra karakterler ve mobları görünce.. 😊
silkroad neymiş be eskiden berbat:S
ıyy boğğğh
S
Still Life
⭐ 17y
oyun % 90 değişmiş
çok takılıyor izleyeyim bende bi yorumda bulunam.ama arkadaşlar doğru söylüyorlar ozamanlarda o oyunu gören hayran oluyordu.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap