Icerige atla
Extraloob

Tarihteki ilk Silkroad Online Videosu

· 28 Yanıt · 2.4K görüntüleme
28 Yanıt
P
Poker Face ⭐ 19y
Hmn İzliom teşekkür ederim
O
OldSasuke ⭐ 17y
Aynı metin2 gorunumu biseymis :D:D
I
ironEyE ⭐ 18y
Oyun şu andada böle olsa hayatta tutulmazdı
S
Stephanos ⭐ 19y
lol berbat mış hele itemler xD
Şu an öyle olsa heralde cabal oynardım 😄
H
hera48lvl ⭐ 18y
ıyy xD durun intihar edip gelioyurm 😄
D
deniz21 ⭐ 17y
çok ilginç saol
F
Faraway ⭐ 18y
Şuan böyle diyoruzda o yıllarda böyle oyun gören "ohaaa" diyerek bakıyordu ekrana 😊
H
evet o zamanlar oha bu ne güzel oyun adını söyle bende oynayayım diyolardı.İnt cafelerde yer kalmıyodu ben hatırlıyorum herkez ezikti bizim arkadaş 17 Level e kadar manyangla tek gözlü maymun kesmişti
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Şimdiki çoğu online diye tabir edilen çoğu oyunlara fark gömer nitelikdeymiş. Borumu 6 sene bakın ko'ya 2000 den beri oynanıyor daha 1 efektin değiştiğini görmedim 😊
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

nolursun metin2 deme kusasım geliyor.Bide sınıftan bazı ameleler metin2 oynuyor.diyorlarkı "Metin2 Silkroad'dan daha güzel" :? Allah'ım diyorum amele Team ^^
Special thx to Flexi
F
Faraway ⭐ 18y
o tipler bizim sınıftada var 😄 saflık bedava naparsın 😄 ya mangyangda 17 lvl olmak muzzam bir başarı yalnız. en az 2 ay mangyang kesmesi lazım 😄 abartmıyorum hesaplayın 😄 4 lvldan sonra gelen exp yi göz önünde bulundurun 😄 o bence 7 falandır. 17 imkansız çünkü
X
XipeTotec ⭐ 18y
zuaahahha nasılmış yaw öyle :S baya bi evrim geçirmiş silkroad ^^
K
Kup ⭐ 18y

nolursun metin2 deme kusasım geliyor.Bide sınıftan bazı ameleler metin2 oynuyor.diyorlarkı "Metin2 Silkroad'dan daha güzel" :? Allah'ım diyorum amele Team ^^

Bizim sınıftakilerde Metin 2 oynuyor 40 olamadılar daha 😉
furious
furious ⭐ 19y
oyun % 90 değişmiş
X
XanJouLo OP ⭐ 18y
oyun % 90 değişmiş

evet. ilk başta inanamadım sro olduğuna ama daha sonra karakterler ve mobları görünce.. 😊
A
AnG3L_K_S ⭐ 18y
silkroad neymiş be eskiden berbat:S
E
Exa ⭐ 17y
ıyy boğğğh
S
Still Life ⭐ 17y
oyun % 90 değişmiş
J
Judas ⭐ 19y
çok takılıyor izleyeyim bende bi yorumda bulunam.ama arkadaşlar doğru söylüyorlar ozamanlarda o oyunu gören hayran oluyordu.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: