Icerige atla
Extraloob

Tarayıcı önerin

· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Google chrome çok fena ram yiyor ve facebook chat çalışmayı bıraktı.
Mozilla çok çok çok fena donuyor hiçbişey yapamıyorum neredeyse.
İnternet explorer kullanmam.
Opera yıda kullanamıyodum bi nedende dolayı şimdi hatırlayamıyorum ne kullanacam ben ?
13 Yanıt
bluesman
bluesman ⭐ 17y
Safari
A
Autumn ⭐ 17y
Öl abi başka bir şey yapılamaz yani 😄
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Opera indirdim ve neden kullanmadığımıda hatırladım. 😄 Sayfalarda aşşağa doğru inerken çok garip bi şekilde iniyo o iniş şekli midemi bulandırıyor.Şimdi safariyi deniyecem.
Violent Arise
Opera indirdim ve neden kullanmadığımıda hatırladım. 😄 Sayfalarda aşşağa doğru inerken çok garip bi şekilde iniyo o iniş şekli midemi bulandırıyor.Şimdi safariyi deniyecem.

Guzelse söyle bende indiricem bro.
I
ironEyE OP ⭐ 18y
Safaridede sayları geç açıyor ama tesadüfen google chrome daki sorunu hallettim şimdi. 😄 Bide ramleri az yese sonsuza kadar bunu kullanacam ama...
A
Autumn ⭐ 17y
Safaridede sayları geç açıyor ama tesadüfen google chrome daki sorunu hallettim şimdi. 😄 Bide ramleri az yese sonsuza kadar bunu kullanacam ama...

Git Ram al
I
ironEyE OP ⭐ 18y
4gb ramim var zaten ama bu google chromu açtığım anda ram kullanımı %15 den %40 lara çıkıyor.
S
Scratch ⭐ 14y
benm laptop hiç bişey açık değilken 1.5 g ram harcıyo sizce normalmi ? 😊 (64bit windows 7)
Temet Nosce
Mozilla Aurora.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Mozilla Aurora.

omg bu ne hemen indiriyorum

edit:bende farklı bişey sanmıştım disapprove
Temet Nosce
Mozilla Aurora.

omg bu ne hemen indiriyorum

edit:bende farklı bişey sanmıştım disapprove

Farkı performans da. 🎭
Galliport
Galliport ⭐ 16y
2gb ram var bende chrome gayet hızlı çalışıyor önceden firefox kullanıyordum chrome yükledikten sonra yüzüne bile bakmıyorum 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: