- Resim Silinmiş.
Amerikan yapımı filmi Albert ve Allen Hughes kardeşler yönetmiş. Kardeşler bu filmle ''From Hell'' (Cehennemden Gelen) filminden beri ilk defa biraraya geliyorlar.Başrollerini ise Denzel Washington , Gary Oldman , Mila Kunis , Paylaştığı '' The Book of Eli'' Distopik bir gelecekte geçen aksiyon / Gerilim türünde bir yapım.Filmde Güneş patlaması sonrası kavrulmuş dünyada sağ kalanların yaşam mücadelesinde Eli (D.Washington) adlı bir adamın yok olmanın eşiğine gelen insanlığı kurtaracak olan bir kitabı koruma mücadelesini anlatıyor.
Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: Aksiyon , Bilim Kurgu , Dram , Gerilim , Gizem , Macera , Western
Oyuncular: Denzel Washington , Gary Oldman , Mila Kunis , Michael Gambon , Ray Stevenson
Yönetmen: Allen Hughes , Albert Hughes
Senaryo: Gary Whitta
Yapımcı: Denzel Washington , Joel Silver , David Valdes , Richard D. Zanuck , Susan Downey
Görüntü Yönetmeni: Don Burgess
Görüntü Yönetmeni: Atticus Ross , Deva Anderson
Dağıtım: Warner Bros
Süre: 2 saat
Gösterim Tarihi: 05 Şubat 2010 (Türkiye)
Alıntıdır.
Tanrının Kitabı
· 16 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
İzleyen var mı sinemaya gittim düşündüm vazgeçtim
Vizyona girdiği gün gittim mükemmel bir filmdi.Grafikler olsun hayalgücü olsun gerçekten dehşet ötesi abi izlemeni tavisye ederim. 🤝
sinemaya gidecek olanların asla kaçırmaması gereken bir film.Şiddetle tavsiye edilir.
zaten filmin tanıtım resımlerınden super birşey oldugunu anlıyorsun 🍺
Filmin HD si çıktı asdf 8))
- Filmin adı Tanrının Kitabı
- Hangisiymiş?
İzleriz bir ara 🍿
- Hangisiymiş?
İzleriz bir ara 🍿
güzele benziyor.

Filmin HD si çıktı asdf 8))
🤝
Gerçekden izlemeye değer bir film 🍿
Konuyu hortlatmış gibi olmayayım ama yeni izledimde.
Çok güzel bir Filmdi. İzlemeyen varsa bu hortlatma maksadıyla izlesinler. Sonu çok etkileyici.
Çok güzel bir Filmdi. İzlemeyen varsa bu hortlatma maksadıyla izlesinler. Sonu çok etkileyici.
denzel'in oynadığı her film nedense güzel oluyor ve sonu bitirici vuruşu yapıyor 😎
denzel'in oynadığı her film nedense güzel oluyor ve sonu bitirici vuruşu yapıyor 8)
😁 😁 😁
viewtopic.php?f=503&t=223035&p=2745735#p2745735
HD Linkleri Burdan Bulabilirsiniz
HD Linkleri Burdan Bulabilirsiniz
T
TheMarasli
⭐ 17y
güzel bir film
uzun zamandan beri izlemek istiyordum şimdi yorumları da görünce en kısa zamanda izleyeceğim 😎
çok harika bir film kesinlikle izlenmesi gerek.
film güzele benzio film içinde güzel diolar ama merak ediorum aslında biras ama izlesemmi izlemesemmi bilmiorum 😄 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap