_ _kiki_ OP ⭐ 19y 18 yil once #1 ya tamd a sevindim derken bu hata kıcık ya TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D DeepdarK ⭐ 19y 18 yil once #2 Ben resim göremiyom sorun bendemi sendemi? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _kiki_ OP ⭐ 19y 18 yil once #3 bend e hallediyorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W welcmaan ⭐ 19y 18 yil once #4 halla halla ne tesaduf bende goremedim:d TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _kiki_ OP ⭐ 19y 18 yil once (düzenlendi) #5 -Resim Silinmiş. resim daha cok büyümüyo neden se ama orda (tbot sro not runnig yazıyo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _kiki_ OP ⭐ 19y 18 yil once #6 ya botu sildim gene krudum gen e olmadı nebiçim iş bu ya yarımd bu hata nedir bilen yokmu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil