Icerige atla
Extraloob

Talismanlar hakkında

· 13 Yanıt · 5.8K görüntüleme
C
cezasoft OP ⭐ 16y
Merhaba arkadaşlar ben oyuna uzun zamandır ara wermiştim tekrardan başladım oyuna talisman yeniliği gelmiş.
Nedir bu talismanlar nasıl kullanılır, bize ne faydası wardır yardımcı olurmusunuz?
13 Yanıt
C
cezasoft OP ⭐ 16y
up
The47
The47 ⭐ 18y
talismanlar fgw de uniqlerden(en sonda çıkan boss unique) veya treasure box'lardan düşer. bunlardan 8 tane biriktirip koleksiyonu tamamlayınca 8dg sun, 9dgsun, 10dgsom, 11dg egy nova silahlardan ırkına göre istedigini alabilirsin(shield hariç). ama tabi kendi lvline uygun fgw ye girmen gerekir ve o lvlde düşen talismanların verdigi silahlar farklıdır. örnek olarak 91-100 fgw de düşen talismanlar 10dg som görevine ait koleksiyonun parçalarıdır.
C
cezasoft OP ⭐ 16y
Hmm teşekkürler kardeş. Bide bu ayrı bişeyler war, teleporta falanda yarıyomu bu yani som sun silah haricinde?
D
ddnet ⭐ 16y
ayrı bişeyler nedir ?
The47
The47 ⭐ 18y
Hmm teşekkürler kardeş. Bide bu ayrı bişeyler war, teleporta falanda yarıyomu bu yani som sun silah haricinde?

soruyu anlayamadım..
C
cezasoft OP ⭐ 16y
Geçenlerde bi videoda görmüştüm, adam kasılırken rocktaki uniq çıktı, bi şeyler yaptı we kasılma yerinden direk rockun ortasına ışınlandı (20 lvl altı karekter değil) az öncede bu fotoyu gördüm
( http://i55.tinypic.com/513ey0.jpg ) buda hiç gördüğüm bi pencere değil, dedim herhalde silah görevleri haricinde bişey war
The47
The47 ⭐ 18y
az öncede bu fotoyu gördüm
( http://i55.tinypic.com/513ey0.jpg ) buda hiç gördüğüm bi pencere değil, dedim herhalde silah görevleri haricinde bişey war

Resimdeki tamamlanmış bir 10dg koleksiyon 🕵️
C
cezasoft OP ⭐ 16y
peki bu ışınlanma işi nasıl oldu? yani adam kasılırken bişeyler yaptı, rock mountain in tam ortasında belirdi aradı buldu we kesti. Videosunu aradım ama bulamadım 😞
The47
The47 ⭐ 18y
kasılırken kırmızı bir taş görüp kesmiştir ve ortaya Envy'ler çıkmıştır. arkasından, çıkan fgw anahtarlarından birini kullanarak fgw ye ışınlanmıştır ve unique kesmiştir 😊
C
cezasoft OP ⭐ 16y
hmm anladım sanırım teşekkürler 😊
The47
The47 ⭐ 18y
hmm anladım sanırım teşekkürler :)

Ben teşekkür ederim iyi forumlar 👋
K
Eline sağlık kardeşim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: