yeni dikkatimi çekti bir kısımda bu ? işaretlerinden epeyce var ilginç yarumlarınızı bekliyorum!!!
- Resim Silinmiş.
taklamakanda yerlerdeki ? işaretlerinin sırrı
· 31 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
E
ErsGuteJuNGe
⭐ 19y
orda cıkan canavarlardan sun düşme olasılıgı fazladır belki Razz
M
minotauros
⭐ 19y
tuaf
Taklamakan sınırlarında çok gizemli şeyler var. Mr. Green Confused
D
DemonOfHeII
⭐ 19y
çok dikkatlymşsn Mr. Green
bnde görünmüor merak ettim şimdi popcorn
oranın sağındakı kuyuya doğru 1111 adım at kucuk olsun ilerde sağda bir X işareti görecen hehhh işte orda 1 lvl Sosun Glavie var al onu joymaxtan sana hediye...Bu işaretler bunları gosterır... Laughing Laughing Laughing Laughing hmm
bende ilkkez fark ettim
ilginç ilk kez gördüm böle bişi
gizemli en iyisi bi gm yada 80 lvl çagıralım Cool
C
cheng_xiao
⭐ 19y
bildiğin işaret işte taş falandır amma büyüttünüz ha Very Happy
bir anlam taşımıyo bence
acaba bilemiyorum ama botu tam üstüne ayarladım sun bekliyorum oradan gizemli bişeyler var hissediyorum
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Bi ozelliği oldugunu düşünmüyom char yururken yada koşarken ayak izi çıkıyor hepsi birbirine benzemesin gerçekcilik payı artsın kuma basarmış gibi belirsiz izler olsun diye yapılmıştır bence
beni korkutuyosun .. buyucu gibisin Mr. Green Mr. Green bırak işaret işte yaf urasma mistik bişi çıkmaz bunnardan Twisted Evil
Yaw O İşaretleri O kadar Gördüm Ama Bi Dikkat Etmedim Sad Ama Önemsiz Birşeydir Bence Mr. Green
_
_BordoBereli_
⭐ 19y
Hmm Ne dir acaba Yartıkları Oralrda Kesmeye Bak Exclamation
I
iwontcry4u
⭐ 19y
Sağ taraftaki gölge de Lord'un gölgesi Mr. Green Mr. Green
gecen gece saat sabahın beşi artık yapacak bişey yok öle geziyorum internette bi oyuna döneyim dedim o sizin beğenmediğiz işaretlerde kasıyorum gene neyse oyuna dondum benim bot yarkana dalmış aynı yerde iki bot kasıyoruz ikimizda yarkana dalmışsız çıkalı saniyeler olmuş çünkü ne o yatmış ne ben o işaretlerde bişey var inanmıyosunuz ama eğer bu yopicte içinde bir sun olan ss görürseniz şaşırmayın işaretler için film bile yaptılar siz hala işin dalgasındasınız işaretler diyorum başka bişey demiyorum hade kolay gele bol sunlu günler saygılarımla
M
muratko193
⭐ 19y
Millet Nuke Atıyo Tepeden Razz sonra bole izler cıkıyo dogaya zarar vermeyin nukerler Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap