Charınıza her logın olusunuzda hareket edemeden dc mı oluyorsunuz ?
Buyrun Çözümü ;
öncelikle Silkroad Online ' ın Resmi Sitesine Log in Oluyoruz ( http://www.joymax.com )
resimdede görüldüğü üzere bug report ' a tıklıyoruz...
- Resim Silinmiş.
Daha Sonra Bug Report Submıssıon ' a tıklıyoruz
- Resim Silinmiş.
Son Aşama ; Server ve Nıck ' imizi secıyoruz.Tırnak ısaretı olan yere charınız nerde takıldıysa orayı yazın dier kısımları resimdekı gıbı yazın
- Resim Silinmiş.
Saygılarımla....
Takılı mı kaldı charınız ? Buyrun Çözümü :)
· 13 Replies · 1.6K views 0 reading
13 Replies
insanların başına fazla gelen bi olay değilama yararlı olmuş =)
A
altanyunus
⭐ 19y
bence iyi max 90 lvl ken benim bi arki 86 da sıkışmıştı hotan guildciye char hala orda 😉
bence iyi max 90 lvl ken benim bi arki 86 da sıkışmıştı hotan guildciye char hala orda ;)
yaptım kanka bakalım ne olcak 😞
A
altanyunus
⭐ 19y
cıksın artık 😄 yeter orda dinlendiği
bu cok yararlı oldu tsk ederimde ne zaman çıkar ordan acaba 🤔
ilk checkden sonra
check ile alakası yok arkadaşım mümkün oldugunca kısa surede duzeltıyolar
en son 2 hafta once guıldden bi abimin charı sıkıstı fortress'te , yukarıdakı gibi bildirdik 2 gun sonra cıkarttılar bugdan 😄
en son 2 hafta once guıldden bi abimin charı sıkıstı fortress'te , yukarıdakı gibi bildirdik 2 gun sonra cıkarttılar bugdan 😄
check ile alakası yok arkadaşım mümkün oldugunca kısa surede duzeltıyolar
en son 2 hafta once guıldden bi abimin charı sıkıstı fortress'te , yukarıdakı gibi bildirdik 2 gun sonra cıkarttılar bugdan :D
Sen check ile alakasi olmadigini nerden cikardin hem sen 7/24 pc basinda check mi takip ediyorsun 😄
charın bugdan cıkartılması ıcın serverın kapatılmasına gerek yok
ayrıca server check oldugunda haberım olur kafanı yorma 😄
ayrıca server check oldugunda haberım olur kafanı yorma 😄
aga 2 günü geçti hala düzelmedi dediğinin aynısı yaptım hemde 4 5 kere 🙏 napmalıyım başka
arkdaslar benım charda cıkmadı beklıyo orda 15 aydan fazla bı suredır orda. askerlgı bıterdı ya askere gıtse. napıcaz yardım pls
Güzel Bilgiler (Çıkmadı Diyenlere Diyorum Bunu Adamlar Hemen Düzeltcek Diye Bişey Yok 1000 lerce mesaj gidiyordur günde)
Log in to write a reply.
Log In