bu site aracılıgıyla takas yapmayı düsünüyorum ama charda msn koruması warmıs..gizli yanıtı degiştirebiliyosun dedi bana ama nasıl olcagını bilmiyorum..siz yapabilirseniz takas edicez.simdiden teşekür ederim..
Takas işlemleri
· 8 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Mail koruması varsa takas yapmamanı öneririm. Çünkü bir yöntemi var, geri alıp mailin ve charın tüm bilgilerini değiştirebilir.
bu site aracılıgıyla takas yapmayı düsünüyorum ama charda msn koruması warmıs..gizli yanıtı degiştirebiliyosun dedi bana ama nasıl olcagını bilmiyorum..siz yapabilirseniz takas edicez.simdiden teşekür ederim..
Mail adresinin gizli sorusunu değiştirebilirsin kullanıcı proflininden ama silkroad acountun gizli sorusu değişmez.
Zaten extraloob aracılığı ile takas yapacaksanız okan bey bizzat kontrol ediyor her şey yolunda ise işlemi yapıyor o size yardımcı olur.
biz en baştan belirtiyoruz bu charda koruma var gene de istiyor musunuz diye evet diyorsanız her bilgiyi değiştirip veriyoruz ama mesuliyet kabul etmiyoruz.
S
SayHiToReaper
⭐ 16y
Charın sonradan geri alınıp alınamayacağına kimse garanti veremez.
uğraşırsa alır bence hiç takas etme..
bu sorunun yeri burasımıydı anlamadım?
L
LegendLess
⭐ 18y
biz en baştan belirtiyoruz bu charda koruma var gene de istiyor musunuz diye evet diyorsanız her bilgiyi değiştirip veriyoruz ama mesuliyet kabul etmiyoruz.
Bu yazıyı iyi okuyup değerlendirmelisin ! Yetkili mercih
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap