Icerige atla
Extraloob

TABU Oyunu

· 4 Yanıt · 2.5K görüntüleme
P
PegasusS OP ⭐ 19y
#1
Arkadaşlar tabu oyunundaki anlatılması gereken kelimeler ve o kelimeyle ilgili yasaklı kelimeleri arıyorum.Elinde tabu olan bir arkadaş yada böyle bir dosyaya sahip bir arkadaşımız varsa buraya ekleyebilir mi?Arkadaşlarla eğlenceli bir gün geçirmek istiyoruz ve 50-60 YTL verip almak zor geliyor.Konuyu dağıtmadan ilgili kelimeleri yazarsanız çok sevinirim.Lütfen googlede arattığımızda çıkan şu "tabu geyiklerini" eklemeyin gına geldi 😄 Şimdiden teşekkür ederim.
http://forum.divxplanet.com/lofiversion/index.php/t101251.html buradaki arkadaşlardan biri eklemiş ama divx üyeliğim olmadığı ve üyelik işlemlerini durdurdukları için göremiyorum.Eğer üyeliği olan bir arkadaş varsa oradan upload edip buraya koyabilir mi?Çok makbule geçer.
4 Yanıt
J
#2
Bende var o oyun ama tek tek kelimeleri mi yazacağım anlamadım? 😄 Bir sürü kağıt var, her kağıtta 20 kelime. Omg. :?
P
PegasusS OP ⭐ 19y
#3
Yok o şekilde istememiştim hani bi dosya olarak vardır diye düşünüyordum sonunda buldum gerek kalmadı yani.Yinede teşekkür ederim ilgilendiğin için 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: