Game Designer OP ⭐ 19y 11 yil once #1 işte yeni oyunum bu arkadaşlar Dayz tarzı alternatif ücretsiz oyun steamden kütüphanenize ekleyebilirsiniziyiki de almamışım Dayz'i 😈 Detaylı bilgi için steam'i ziyaret edin makara: yes. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
W Warmoon ⭐ 18y 11 yil once #2 Rus yapımı S.T.A.L.K.E.R?is dat u? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Game Designer OP ⭐ 19y 11 yil once #3 Oyuna girdim şu an ve oyun aşırı kalabalık hadi gelinsene hiçbir oyuna gelmiyorsunuzsolo takılmayı seviyorsunuz herhalde 😜 yes. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Unfaithful ⭐ 16y 11 yil once #4 Oyun pek hoşuma gitmedi nedense.Bu tür oyunları severim ama bilmiyorum pek çekmedi beni kendine ücretsiz olmasına ragmen 😊 Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil