Icerige atla
Extraloob

[SweetLord] has killed [Captain Ivy] 4NWO Caspian

· 15 Yanıt · 1.4K görüntüleme
A
arveleson OP ⭐ 17y
Botun Gelmesını Beklerken Bı Ivy Yapayım Dedım. 101+ wızard elınde 11d +6 staff var aynı anda daldık ve bana yazdı. Caspianda Maceraya Devam. NWO FTW !!

- Resim Silinmiş.
15 Yanıt
A
Addicted ⭐ 19y
Aynı anda daldınız - Sana yazdı ? OMG !? Zerkle crit + ingonre attın oda zerksiz slamander blow attı ?
T
takerisks ⭐ 16y
tebrikler.
A
arveleson OP ⭐ 17y
Aynı anda daldınız - Sana yazdı ? OMG !? Zerkle crit + ingonre attın oda zerksiz slamander blow attı ?

Ben Attan Indım Extreme Bastım Atack Yapmadan O Geldı Lıfe Acık Eq attı Sonra Salamander Attı Benım ılk 4Atagım Crıttı Ve Bana Yazdı. Mutluyum :D
A
Addicted ⭐ 19y

Ben Attan Indım Extreme Bastım Atack Yapmadan O Geldı Lıfe Acık Eq attı Sonra Salamander Attı Benım ılk 4Atagım Crıttı Ve Bana Yazdı. Mutluyum :D

tbrkler 😊
A
arveleson OP ⭐ 17y
Tebrikler Furkan 😜 Çok Şanslısın yha :D

Saolasın Yavrum Darışı Basına :D
A
arveleson OP ⭐ 17y

tbrkler :)

saolasın <3
K
Kai ⭐ 18y
Aynen devam cool2:
D
Macera Devam Ediyor Gzzz. Caspian NoWayOut FTW !!
Z
Zeratul ⭐ 18y
alıcam anahtarını senin .d eventte az çektirmedin bana hihihi
A
ALpique ⭐ 17y
Valla aynı anda daldınız ve sana yazdı ne olrsa olsn inandırıcı gelmıyor
A
arveleson OP ⭐ 17y
alıcam anahtarını senin .d eventte az çektirmedin bana hihihi

Çok Fena Proyum Bro Napem :D
A
arveleson OP ⭐ 17y
Valla aynı anda daldınız ve sana yazdı ne olrsa olsn inandırıcı gelmıyor

1. Burda Yalandan Efelik Yapcak Değilim Tanıyan Tanır. Adam Zerksız Daldı Benım ılk 4 atısım crıt geldı 85Lv crıt 17 sılah var elımde ve bana yazdı. ınanmassan yapıcak bıseyım yok
L
nays
A
arveleson OP ⭐ 17y
nays

thx <3

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: