Icerige atla
Extraloob

SweeTChieF 'in Gerçek Yüzü

· 14 Yanıt · 1.4K görüntüleme
V
VietCarizma OP ⭐ 18y
Evet beyler bu sitede deneme modlukta yapan SweeTChieF nickli arkadaş tam bir hırsızdır takas yapıyor gibi yapıp gizli şiferyi aldıktan sonra msn kapatıp kaçan tiplerden evet bu benim charımın satış ilanı topic'i viewtopic.php?f=130&t=97441&st=0&sk=t&sd=a sayfalara bakıp SweeTChieF'in inkarlarını ve ona destek çıkanların halini görebilrisiniz ama ben charımı geriye aldım başka bi arkadaştanda 83 lv crossbow char çalmıştır kendisi onada geçmiş olsun derim inş geri alır charını oda... ve buda o anın belgeleridir.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
Bu SweeTChieF sitedeki deneme mod luğuda kullanarak çalıyodur bu charı ben o yüzden verdim ilk önce gizli soruyu İnşallah sitede üst düzey yetkilelileri bu adamla ilgilenirlenirlerse iyi olur bunun gibi bir siteyi bunların mahvetmeye hakkı yok.
Dipnot:Konu Yanlış Yerde SweeTChieF Eline Zahmet Taşıyıver Şuna Hırsız ve Kapkaç Topicine 😎
14 Yanıt
A
Ben resimlerde soyma veya kapkac olayına örnek göremedım yanlız. 🙄
V
VietCarizma OP ⭐ 18y
bunlar benim charımı geri aldığım fotolar
A
Soymus olduguna dair de kanıt koyman gerekir delil olmassa inandıramassın. 🙄
V
VietCarizma OP ⭐ 18y
gördüğünüz gibi onun bende dedği charlarda __CaKaL__ benimdir.Onu geçen hafta çalmışmıştı.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Salakmısın olum pw yanlış dedin bana bende baktım 2 ihtimal var ya sen çaldın yada biri çaldı bende uğraşmadım kapadım ^^
C
Calamity ⭐ 17y
etkin öyle şey yapmaz ❗
V
VietCarizma OP ⭐ 18y

char zaten soyukta gir benim satış topicene bak işte viewtopic.php?f=130&t=97441&st=0&sk=t&sd=a
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y

char zaten soyukta gir benim satış topicene bak işte viewtopic.php?f=130&t=97441&st=0&sk=t&sd=a

Komiksiniz ya vallahi demek sen çaldın çarı.Al gözüne dizine dursun tamam.Seveninden çok düşmanı varmış çarın !
V
VietCarizma OP ⭐ 18y
ben kaçar takılın artık etkinle bereber dj etkin çal bakalım bir şarkı keyfimiz yerine gelsin 👋
V
volkanka ⭐ 17y
Konuşmaların tamamını pm ile bana yollarmısın?
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Konuşmaların tamamını pm ile bana yollarmısın?

Tamamı o zaten bu eski sahiplerinden biri çaldı şimdi dalgasını geçiyor. !
V
VietCarizma OP ⭐ 18y
benim charın sende ne işi var o zaman hani takasta charını zor kurtarmıştın öyle yazıyodun ya konuda kim kimi çarpmış
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
benim charın sende ne işi var o zaman hani takasta charını zor kurtarmıştın öyle yazıyodun ya konuda kim kimi çarpmış

Sen kimsin bilmiyorum ama başın derde girecek inat değilmi yasal mahkemeye gideceğim.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: