evet arkadaslar bug şans degil artık tamamen delilik bu 😜
- Resim Silinmiş.
Uploaded with ImageShack.us
Sw Mena +11 hahaha
· 26 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
Oha diyorum sana ya 😄 ac gozlu musun & manyak mısın & andrenalin manyagı mısın & hasta mısın & 2h legend nedir haberin mi yok & para mı mıçıyon & yanlıslıkla mı basıyon & gaza mı geliyon & bug mu buldun anlamadım 😄
Ps : Tebrikler
A
amasya1993
⭐ 17y
eğer 12 deniyip patlatirsan bende sana diyeceğim ki "hahaha"
yakarsan yada yakmassan yinede tarihe geçiceksin :S ™
Bug mu buldun naptın nedir bu işin aslı astarı söyle herkes yararlansıN 😞 🍺
ps: tebrikler
Oha diyorum sana ya 😄 ac gozlu musun & manyak mısın & andrenalin manyagı mısın & hasta mısın & 2h legend nedir haberin mi yok & para mı mıçıyon & yanlıslıkla mı basıyon & gaza mı geliyon & bug mu buldun anlamadım 😄
masraf olarak 1b gitmemiştir 😄 ac gozlu olablirim 🤤 adrenalin manyagıyım legendden de haberim var sadece şuna inanırım söz sahibi olmak istiyorsan risk alıcaksın 😉
yakarsan yada yakmassan yinede tarihe geçiceksin :S ™
illa ki denenicek ve +12 olacak bu silah tarih bizi zaten öncelerden yazmıs 😜
Bug mu buldun naptın nedir bu işin aslı astarı söyle herkes yararlansıN 😞 🍺
bug felan yok inanın ki 😎
bunun sonu failed

Failed olsa +10a düşer neden dert ediyonuzki dün +10a razıydınız 🙄 +11 yapıpta +12 yapmamak olurmu son seviye +12 bende olsam bende denerim 😊
C
compassionate
⭐ 19y
tbr ederim hacı. valla bunun adı şans mıdır yoksa başka bişey midir siz karar verin artık. 12 tane prof aldım. +1 olmuyo. yok gece bastım. yok şehir dışında bastım. yok plus aldım bastım lucy dres vardı bilmem ne +1 olmadı. bizimkisi mi eşşek şansız sizinkisi mi karar verin
H
HollowDalton
⭐ 18y
Hakikaten süper silah sw kralı sensin 😁 🤘
+12 yapamazsan gelme buraya 😜
şaka bi yana tebrikler.
şaka bi yana tebrikler.
Failed olsa +10a düşer neden dert ediyonuzki dün +10a razıydınız 🙄 +11 yapıpta +12 yapmamak olurmu son seviye +12 bende olsam bende denerim :)
aynı düsüncelere sahibiz 👍
+12 yapamazsan gelme buraya 😜
şaka bi yana tebrikler.
tskler 😄
tbr ederim hacı. valla bunun adı şans mıdır yoksa başka bişey midir siz karar verin artık. 12 tane prof aldım. +1 olmuyo. yok gece bastım. yok şehir dışında bastım. yok plus aldım bastım lucy dres vardı bilmem ne +1 olmadı. bizimkisi mi eşşek şansız sizinkisi mi karar verin
şans işi tabiki ama dogru zamanı bulmak lazım 👍
sen acil tarafindan sat o silahi baskasinda tutar merak etme
bu arada tebrikler +11. +12 görmek dilegi ile
Tebrikler kardeşim ben bi +10 geciremedim sen +12 basmayı planlıyorsun umarım gecer iyi sanslar 😊
Tebrikler kardeşim ben bi +10 geciremedim sen +12 basmayı planlıyorsun umarım gecer iyi sanslar :)
bakalım şuan altın vuruş şansı yansada koymaz tutarsa millete koyar
ps : tskler 😄 💃
+12 dene geçer bug olmuştur.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap