Icerige atla
Extraloob

Sw Mena +11 hahaha

· 26 Yanıt · 3.4K görüntüleme
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
evet arkadaslar bug şans degil artık tamamen delilik bu 😜
- Resim Silinmiş.

Uploaded with ImageShack.us
26 Yanıt
K
KeepinGS ⭐ 16y
Oha diyorum sana ya 😄 ac gozlu musun & manyak mısın & andrenalin manyagı mısın & hasta mısın & 2h legend nedir haberin mi yok & para mı mıçıyon & yanlıslıkla mı basıyon & gaza mı geliyon & bug mu buldun anlamadım 😄

Ps : Tebrikler
A
amasya1993 ⭐ 17y
eğer 12 deniyip patlatirsan bende sana diyeceğim ki "hahaha"
D
duzceli81 ⭐ 17y
yakarsan yada yakmassan yinede tarihe geçiceksin :S ™
_
_storM_ ⭐ 15y
Bug mu buldun naptın nedir bu işin aslı astarı söyle herkes yararlansıN 😞 🍺
ps: tebrikler
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
Oha diyorum sana ya 😄 ac gozlu musun & manyak mısın & andrenalin manyagı mısın & hasta mısın & 2h legend nedir haberin mi yok & para mı mıçıyon & yanlıslıkla mı basıyon & gaza mı geliyon & bug mu buldun anlamadım 😄

Ps : Tebrikler

masraf olarak 1b gitmemiştir 😄 ac gozlu olablirim 🤤 adrenalin manyagıyım legendden de haberim var sadece şuna inanırım söz sahibi olmak istiyorsan risk alıcaksın 😉
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
yakarsan yada yakmassan yinede tarihe geçiceksin :S ™

illa ki denenicek ve +12 olacak bu silah tarih bizi zaten öncelerden yazmıs 😜
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
Bug mu buldun naptın nedir bu işin aslı astarı söyle herkes yararlansıN 😞 🍺
ps: tebrikler

bug felan yok inanın ki 😎
bluesman
bluesman ⭐ 17y
bunun sonu failed
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Failed olsa +10a düşer neden dert ediyonuzki dün +10a razıydınız 🙄 +11 yapıpta +12 yapmamak olurmu son seviye +12 bende olsam bende denerim 😊
C
tbr ederim hacı. valla bunun adı şans mıdır yoksa başka bişey midir siz karar verin artık. 12 tane prof aldım. +1 olmuyo. yok gece bastım. yok şehir dışında bastım. yok plus aldım bastım lucy dres vardı bilmem ne +1 olmadı. bizimkisi mi eşşek şansız sizinkisi mi karar verin
H
Hakikaten süper silah sw kralı sensin 😁 🤘
R
RoqA ⭐ 17y
+12 yapamazsan gelme buraya 😜

şaka bi yana tebrikler.
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
Failed olsa +10a düşer neden dert ediyonuzki dün +10a razıydınız 🙄 +11 yapıpta +12 yapmamak olurmu son seviye +12 bende olsam bende denerim :)

aynı düsüncelere sahibiz 👍
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
+12 yapamazsan gelme buraya 😜

şaka bi yana tebrikler.

tskler 😄
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
tbr ederim hacı. valla bunun adı şans mıdır yoksa başka bişey midir siz karar verin artık. 12 tane prof aldım. +1 olmuyo. yok gece bastım. yok şehir dışında bastım. yok plus aldım bastım lucy dres vardı bilmem ne +1 olmadı. bizimkisi mi eşşek şansız sizinkisi mi karar verin

şans işi tabiki ama dogru zamanı bulmak lazım 👍
H
h&a ⭐ 19y

sen acil tarafindan sat o silahi baskasinda tutar merak etme
bu arada tebrikler +11. +12 görmek dilegi ile
S
sasoyasin ⭐ 18y
Tebrikler kardeşim ben bi +10 geciremedim sen +12 basmayı planlıyorsun umarım gecer iyi sanslar 😊
E
EvilHunter OP ⭐ 17y
Tebrikler kardeşim ben bi +10 geciremedim sen +12 basmayı planlıyorsun umarım gecer iyi sanslar :)

bakalım şuan altın vuruş şansı yansada koymaz tutarsa millete koyar
ps : tskler 😄 💃
N
Niobe ⭐ 17y
+12 dene geçer bug olmuştur.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: