Icerige atla
Extraloob

Sürekli dc yiyorum arkadaşlar çıldırcam resmen !!!

· 12 Yanıt · 14K görüntüleme
J
jacktit OP ⭐ 17y
ram dan mi kaynaklanıyo yoksa internettenmi anlayamadı ram 448 mb silkkroad oynamak için pencere modunun en küçük halini seçtim bütün effektleri kapattım.Şu anda skilleri bile göremiyorum .Ama yinede dc yiyorum. Kaç defa taxıye girdim para verdim Para verdiğimle kaldım 5 dkda 1 sürekli dc arkadaşlar yokmuk bunun bi çözümü?Lütfen yardımcı olun.Bu arada herhangi bir bot kullanmıyorum
12 Yanıt
B
BearGrylls ⭐ 19y
ram dan mi kaynaklanıyo yoksa internettenmi anlayamadı ram 448 mb silkkroad oynamak için pencere modunun en küçük halini seçtim bütün effektleri kapattım.Şu anda skilleri bile göremiyorum .Ama yinede dc yiyorum. Kaç defa taxıye girdim para verdim Para verdiğimle kaldım 5 dkda 1 sürekli dc arkadaşlar yokmuk bunun bi çözümü?Lütfen yardımcı olun.Bu arada herhangi bir bot kullanmıyorum

aynı sorun bende var summer2:
J
jacktit OP ⭐ 17y
arkadaşlar sadece 1 kişi cevaplamış.Yardımınıza ihtiyacım var.
Z
zurna222 ⭐ 16y
Bırak ya insan yardım eder extralooba bak. maxoloji daha iyi bunlardan en azından yardım geliyor.site sahibininde gözü para bürümüş.
A
Avasin ⭐ 17y
Bırak ya insan yardım eder extralooba bak. ***** daha iyi bunlardan en azından yardım geliyor.site sahibininde gözü para bürümüş.

canım arkadaşım yorumunu yazarsın cevabını beklersin. Eğer konu hakkında bilgisi olan varsa yazar. bilgisi olmayan sizi yanlış şeylere yönlendirmek istemediğinden cevap vermiyordur 😘
T
trcambo ⭐ 18y
aynı sorun bendede var çünkü sorun joymaxta
S
Sanalisyan ⭐ 19y
bence ttnet'ten kaynaklı bi sorun 💃 internette yavaş 👴
_
TTnet ne zaman hızlı bi hizmet verdi ki 😄

Sloganları "Sınırları Aştık Sinirleri Zorluyoruzzz. biggrint1
S
Sanalisyan ⭐ 19y
TTnet ne zaman hızlı bi hizmet verdi ki 😄

Sloganları "Sınırları Aştık Sinirleri Zorluyoruzzz. biggrint1

+1905 👴
N
Necrolyte ⭐ 16y
rica etsem nereden oynadığınızı söylermisiniz? bölgesel bir sorun mu acaba diye araştırıyorum..ben bornova-izmir
S
Sanalisyan ⭐ 19y
ben muğla bodrum 💃 %100 ttnet inş. kısa sürede düzelir pray:
H
ttnet allah belanı versın 😄 sorun senden kaynaklansada kaynaklanmasada kıkırdağın seğrilsin xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: