Icerige atla
Extraloob

Süppo build xD izleyin!!!

· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme
C
cLonny OP ⭐ 18y
[BBvideo 425,350:yjvv8gxw]http://www.youtube.com/watch?v=8mxVhhz1X2Y[/BBvideo]
14 Yanıt
P
Polovets ⭐ 15y
Sadece stun pyh defance ve knock back için kullanıyorsa warlock tercih ederim 2. build daha iyi.
C
cLonny OP ⭐ 18y
Sadece stun pyh defance ve knock back için kullanıyorsa warlock tercih ederim 2. build daha iyi.

HA set farkınıda unutmayalım ^^
P
Polovets ⭐ 15y

HA set farkınıda unutmayalım ^^

warlock ile atacağın debufflar karşı tarafın atağını ve defansını bir hayli düşürüyor heavy armor defansı sadece str buildlere karşı iyi karşısına çıkacak mag. bir karakter çok rahat keser bunu tabi oynamayı biraz biliyorsa makara:
The47
The47 ⭐ 18y
buildle alakası yok arkadaşın parlayan itemlarından ne oldugu belli ^^ o itemlerle wizard cleric yapsa bile keser.
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
bunu oynayan kişi farklı bişeyler denemek istemiş olmalı ve sonuç itibari ile bu şekilde oynamaktan zevk alıyorsa ne mutlu ona 😊
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Kontrol etmesini bilmeyen bir adama versen bu charı, direk yatar. Ama adam işi biliyor . 🤝
Special thx to Flexi
B
perfection online bu pvp serverı yani charı açtıgınızda direk 110 level 1b gold 10m sp bütün itemlerin nova +5 hali, pre plus ve devil spirit veriyor size sadece girip pvp yapmak kalıyor, bu arada %0 stoneler'de npcde satılıyor 😊
The47
The47 ⭐ 18y
perfection online bu pvp serverı yani charı açtıgınızda direk 110 level 1b gold 10m sp bütün itemlerin nova +5 hali, pre plus ve devil spirit veriyor size sadece girip pvp yapmak kalıyor, bu arada %0 stoneler'de npcde satılıyor :)

evet buldum indiriyorum güzel bişeyler olcak sanırım ^^
T
tenpanter ⭐ 17y
süper felan değil bence ben bile wiz/cleric çarımla +9 egy swordlu adamı +5 setimle alıyordum sadece elimde legend +0 staf vardı bu adamınkisi sadece şov bence gereksiz bir 2.build.
P
Pzy ⭐ 15y
bende bu swdeyim dagger-xbow-warlock charım var dagger critic 21 %80 phy.attack %61 😄 stun division (one hit) oyunda oynamasını bılmeyen cok kısı var ve adam akıllı pvp yapan yok maalesef 😞
R
RecLast ⭐ 18y
Perfection sro işte ^^ Build çok süpermiş asdf :D:D

Bari Warior Dagger ol dimi ama pff ^^
P
Pzy ⭐ 15y
Perfection sro işte ^^ Build çok süpermiş asdf :D:D

Bari Warior Dagger ol dimi ama pff ^^

seni bu swde banlamıslardı galiba hacım +9 egy weaponlu charı kestın dıye galiba 😄
R
RecLast ⭐ 18y
Aynen GM in arkadaşınımı kesmişim neymiş eziklerle uğraşıyoruz hacım napalım ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: