Icerige atla
Extraloob

SüperTeklif [Genel Tanıtım Topici ]

· 22 Yanıt · 1.8K görüntüleme
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
arkadaşlar imzamdaki bannera tıklayıp üye olup tek bir kez giriş yaptığınız taktirde 50 puan kazanacağım ve bu puanları bilyoner.com a aktaracağım bunun için sizlerden yardım bekliyorum herkes @gmail uzantılı mail adresiyle imzamdaki bannera yada altta linkini vereceğim bannera tıklayıp üye olup bir kez giriş yaparsa çok mutlu olurum 😘

Tıklayıp üye olup bir kere giriş yapmanız yeterlidir.

ps : herkes kişisel süperteklif davet isteklerini bu topic altından yapsın.
22 Yanıt
C
Gecenin bi vaktinde birisi de konu açmıştı ve global mod. birisi konuyu silmişti, bu ne çelişkidir? :/
A
Arcadia ⭐ 17y
Gecenin bi vaktinde birisi de konu açmıştı ve global mod. birisi konuyu silmişti, bu ne çelişkidir? :/

hiçbir bilgim yok o konu hakkında 👍 🍺
T
Süperteklif ile ilgili bi konu açılsın veya tek tek yapılırsa kalabalık olacak. Bir Global Mod olarak düşünmelisin bunu bana göre.

Ben açsam başkası açsa, off-topic olur süper-topic 😎

BU LİNKE TIKLAYARAKTA ÜYE OLABİLİRSİNİZ
A
Arcadia ⭐ 17y
Süperteklif ile ilgili bi konu açılsın veya tek tek yapılırsa kalabalık olacak. Bir Global Mod olarak düşünmelisin bunu bana göre.

Ben açsam başkası açsa, off-topic olur süper-topic 8)

aynı şeyin lockerz için de geçerli olması gerekirdi öyleyse 🙄 ☕
T

Ben açsam başkası açsa, off-topic olur süper-topic 8)

aynı şeyin lockerz için de geçerli olması gerekirdi öyleyse 🙄 ☕

Dün gece Lockerz ile ilgili bi konu açıldı silindi.Sen Glob Modsun aç bi sabit başlık oradan yapalım muhabbetimizi,gerekenleri 😘
A
Arcadia ⭐ 17y
tamamdır bunu sabit yapalım o zaman herkes süperteklif zımbırtısını burada tanıtsın.
T
Tamam Hocam bana uyar
A
Arcadia ⭐ 17y
haydi bakalım tanıtalım.

arkadaşlar imzamdaki bannera tıklayıp üye olup tek bir kez giriş yaptığınız taktirde 50 puan kazanacağım ve bu puanları bilyoner.com a aktaracağım bunun için sizlerden yardım bekliyorum herkes @gmail uzantılı mail adresiyle imzamdaki bannera yada altta linkini vereceğim bannera tıklayıp üye olup bir kez giriş yaparsa çok mutlu olurum 😘

Tıklayıp üye olup bir kere giriş yapmanız yeterlidir.
J
Josephine ⭐ 17y
1 yıldır burdayım hesabımda 6 TL var...
Sana kolay gelsin bu arada site üzerinden topic açıp üyelik istemeni pek onayladığımı söyleyemem.
A
Arcadia ⭐ 17y
1 yıldır burdayım hesabımda 6 TL var...
Sana kolay gelsin bu arada site üzerinden topic açıp üyelik istemeni pek onayladığımı söyleyemem.

tüm lockerz topiclerini silelim o zaman fatihim ?
_
Ne oluyo bu süperteklif para filan mı kazanıyonuz gene ^^
Advance
Advance ⭐ 18y
banner görünmüyor bende 🙄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
superteklif ve lockerz için sabit 1 topic olsun diğer topiclerde onlarla birleştirilsin bari çok ısrar var tek topicle devam edelim.
A
Arcadia ⭐ 17y
superteklif ve lockerz için sabit 1 topic olsun diğer topiclerde onlarla birleştirilsin bari çok ısrar var tek topicle devam edelim.

tamamdır abi süperteklif için bu topici genel tanıtım topici yaptım diğer topic açan arkadaşları buraya yönlendiririz.
F
FruitFly ⭐ 18y
Kendi konunu yaparsın tabi 😜
T
Kendi konunu yaparsın tabi :P

Bunu söylememek istemiştim aslında. Ama bu 2 oldu.

😘
A
Arcadia ⭐ 17y
Kendi konunu yaparsın tabi :P

e şimdi bunu silip yeniden açmak olmaz hem yeniden açsak bile içerik aynı olacak zaten onun için ne bundan devam edelim düzenli bir şekilde 🍺
F
FruitFly ⭐ 18y
Np

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: