- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
SuperStar dun gece 2 +9 sun yaptı (pasific)
· 22 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Zaten ortalığın azına ediyodu şimdi nolcak acep 😊
bu adamın yerınde olmak ısterdım Very Happy Mr. Green Mr. Green
Abi dediğin şeye bak. Jennifer ın karım olmasını isterdim gibi bişey oldu Laughing
Abi dediğin şeye bak. Jennifer ın karım olmasını isterdim gibi bişey oldu Laughing
hahaha jennıfer gıbı mı goruon sosunu Very Happy fantazılermız farklı Very Happy Mr. Green Mr. Green hmm
hahaha jennıfer gıbı mı goruon sosunu Very Happy fantazılermız farklı Very Happy Mr. Green Mr. Green hmm
hehe 😊
Bu adam Sanırım İşi Öğrenmiş:) Güzel Paylaşım saol ... server : alexander mı ?
N
NephilimAngel
⭐ 19y
M
minotauros
⭐ 19y
tebrikler
Bu serverdakilere Allah sabır versin Mr. Green
haksızlık Sad
D
DemonOfHeII
⭐ 19y
ben onun yerinde deilde alexander serverında lce die biri war onun yerinde olmak isterdm Twisted Evil elbiseler takılar herşey sun olrmu kardeşm Evil or Very Mad
ben onun yerinde deilde alexander serverında lce die biri war onun yerinde olmak isterdm Twisted Evil elbiseler takılar herşey sun olrmu kardeşm Evil or Very Mad
korkma bunların hepsi sunxD bunlar sadece silahları^^
Sun Veya +9 ıkısınden bırı bı kere bıle olmadı bırısı olsun razıyım Very Happy
şöle bi silahım olmadı Razz
off ya ben 1 tane +7 sunumu +8 e bile basmam...
offf onlar bende olcakkkkkkkkk
Sadece spear ı alsam kendi charıma yeter de artar bile Very Happy
ama benim +7 spear ım dehşet silah bizim serverda Very Happy nede olsa daha sun weapon yok 8th degree ^^
ama benim +7 spear ım dehşet silah bizim serverda Very Happy nede olsa daha sun weapon yok 8th degree ^^
katılıyorum az can yakmaz o adam Twisted Evil
aynen blader olmama rağmen kafama 16K crt az yemedım bu adamdan Mad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
sun+12 SET +9sun bow +9 sun acc Mysroda +9 sun glavie takas edilir sun +9 pro-garment set il WTS 10DG +9 CH PRO SET & 10DG CH +12 SUN GLAVIE & 10DG +9 CH ACC SET ruSRO Chronos 90 level rogue warlock HONOR KING BUFF & +9 SUN SET +12 SUN DAGGER ERİS'TE 100 LV FF SPEAR SUN SET +7+8 SUN WEAPON+9 EXP99.99 HUNTER JOPLU JOP SETLİ