Icerige atla
Extraloob

Superonline Hk.

· 12 Yanıt · 1.2K görüntüleme
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Acaba sesli dediği ne oluyor?

Yaralı style
12 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Taahhütü ses kaydıyla imzalıyorsun gibi bir şey.
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Peki normal 24 Ay Taahütlü Kampanyadan ne farkı var? Yani millet normali alacağına yerine sesliyi alır
Birde bizim binanın önüde o superonline kutusundan var apt. yöneticisindende izin almışlar , fakat internetten baktığımda bizim burda fiber alt yapısı olmadığını gösteriyor
Yaralı style
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Kablo daha çekilmemiş olabilir , ara sor hacım ikisini de.
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Teşekkür ederim yorumlarınız için , hafta içi gidip sorayım
Yaralı style
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Superonline'ın çok güzel ve uygun bir kampanyası var, ona geçmeyi düşünüyorum ben de. Zaten şu an da superonline kullanıyorum.

Gece 12'ye kadar 50 mbps, 12den sonra 100 mbps. Sınırsız, aylık 69 lira idi sanırım. 8 mb sınırsıza zaten 45 ödediğimi düşününce baya kârlı bence. (:

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Temet Nosce
Superonline yurt disi cikislarinda hiz dusmesi oldugunu duydum ne kadar dogru bu?

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
M
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
Superonline'ın çok güzel ve uygun bir kampanyası var, ona geçmeyi düşünüyorum ben de. Zaten şu an da superonline kullanıyorum.

Gece 12'ye kadar 50 mbps, 12den sonra 100 mbps. Sınırsız, aylık 69 lira idi sanırım. 8 mb sınırsıza zaten 45 ödediğimi düşününce baya kârlı bence. (:

Buna emin misin? Henüz yeni Superonline bağlattım 8 MB sınırsız da, içimde kalır 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Mr. Mojo Risin' rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi

Buna emin misin? Henüz yeni Superonline bağlattım 8 MB sınırsız da, içimde kalır :P

Gece 12'den sonra adil kota iptal oluyor diye biliyorum ben sayılı paketlerde.Bende 55 liralık 25 mbit 50 GB AKK'li pakete geçtim.Güzel gidiyor gibi şu sıralar.
A
Allah ttnet'in belasını versin. 5dk da bir netim gidiyor her ttnet bağlattığımda böyle oluyor 42 TL ye anlaştığım ttnet için ise 60 TL ödüyorum müşteri memnuniyeti de 0
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Abi bizim burda mı yok fiber ya? -.-"
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
Ne yazık ki bizim buraya'da gelmedi fiber. El mahkum ttnet'e mecbur kalıyorum.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: