Mersinede süperonline döşüyolar ama daha kullanıma girmedi kullanan varmı iyi yönleri kötü yönlerini bilen o göre bağlatim ?
Superonline bağlatsammı?
· 36 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
36 Yanıt
Hepsi Türk Telekom'a bağlı, farkeden hiçbirşey olmayacak. Hatta daha düşük hızda bile bağlanabilme olasılığın var.
ps: Şahsen bağlatma derim. 😗
Special thx to Flexibence de hiç bağlatma.
fiber döşüyorlarsa 1 saniye bile bekleme ankarada kuzende denedim fiberi felaket hızlı
fiber döşüyorlarsa 1 saniye bile bekleme ankarada kuzende denedim fiberi felaket hızlı
👍
Super online fiber interneti sadece sitelere veriyor diye biliyorum.
Hepsi Türk Telekom'a bağlı, farkeden hiçbirşey olmayacak. Hatta daha düşük hızda bile bağlanabilme olasılığın var.
Şaka mı bu 😜 Ben Superonline kullanıcısıyım şuana kadar 10mbit altına düşmedim, fiber internet olduğu için kesinlikle bağlatmanı öneririm. TTNET'te 8mbite kadar 50 TL veriliyor 5mbit üstüne çıkmadım neredeyse, aynı parayı superonline için veriyorum 10mbit altına düşmedim.
Şaka mı bu 😜 Ben Superonline kullanıcısıyım şuana kadar 10mbit altına düşmedim, fiber internet olduğu için kesinlikle bağlatmanı öneririm. TTNET'te 8mbite kadar 50 TL veriliyor 5mbit üstüne çıkmadım neredeyse, aynı parayı superonline için veriyorum 10mbit altına düşmedim.
+1
Ayrıca Türk Telekoma felan bağlı değil adamlar fiber kablo döşüyorlar şehir şehir..
evet fiberoptik falan yazıyodu..
evet fiberoptik falan yazıyodu..
ozaman bağlat fiyatları ttnetin hız kalitesine göre çok uygun ve gerçekten jet hızıyla indiriyor desem yeridir
Benim bilgim okadar 😜
Spoiler
msn gel broth :P
Special thx to Flexipeki bişey duydum ben 10megabit olanını bağlatıcam limitsiz olanı belli bir sınıra geldimmi hız düşüyo diyolar adil kullanım falan doğrumu bu ?
Sitelere veriyorlar diye biliyorum az sonra arayacağım bilgi veririm sizede.
Fiber kablo döşendiğini duymuştum.Bağlantı hızını kullanan bilir ki Meto 'nun dediğine göre hız süper.
Superonline'ın reklama ihtiyacı var.Eğer reklam yaparsa TT'a rakip olur.
Superonline'ın reklama ihtiyacı var.Eğer reklam yaparsa TT'a rakip olur.
aman yapmasın az kişi kullansın daha iyi 😊
aman yapmasın az kişi kullansın daha iyi :)
Zaten bölge bölge şeklinde olduğu için fiberoptik kablolar olmadan istesende alamassın, her türlü sorunuza açığım 2-3 aydır kullanıyorum. 😎
Zaten bölge bölge şeklinde olduğu için fiberoptik kablolar olmadan istesende alamassın, her türlü sorunuza açığım 2-3 aydır kullanıyorum. 8)
Fiyatlandırma nasıl hacım.Sınırsızmı kullanıyorsun?Belirli bir kota var mı,geçtikten sonra hızda düşüklük oluyor mu?
Zaten bölge bölge şeklinde olduğu için fiberoptik kablolar olmadan istesende alamassın, her türlü sorunuza açığım 2-3 aydır kullanıyorum. 8)
Fiyatlandırma nasıl hacım.Sınırsızmı kullanıyorsun?Belirli bir kota var mı,geçtikten sonra hızda düşüklük oluyor mu?
fiyatlara baktım siteden istediğin tarife var...
Fiyatlar şu şekilde;
- Resim Silinmiş.
Adil kullanım koşulları tüm adsl bağlantılarında olduğu gibi bundada var, sınırsız olmak bir şey farketmiyor ama ben hiç bir düşme yaşamadım çok şükür şuana kadar.
hacı 100mbs nasıldır ya 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap