edit
SüperNova
· 55 Yanıt · 8.4K görüntüleme 0 okuyor
55 Yanıt
başarılar dilerim extrabeer
Gerçekten süper bir guild'miş. Başarılarınızın devamını diliyorum.
M
Mephistopheles
⭐ 19y
SüperNova? ü harfi kullanılıyomu oyunda guild acarken Laughing
G
gRaNdFlaSh
⭐ 19y
daha lwl bakımından eziqim walla ama gelmek ısterım guıldsızım suanda sadece gecelerı kasıom walla bu lagda gıdım yuurmuo okullar acılsında mıllet gıtsın okuluna Laughing
servarın en sağlam guildiyiz şu anda oyuncu alımımız yoktur amacım sadece burda extra 1 konu olsun ve serverlarda böyle sağlam türk guildleri olabileceğini anlatmaktır
http://img57.imageshack.us/my.php?image=guildtu6.jpg
Dün sizin guildi nasılda ezdik ama hehehe Very Happy masters olarak ....
Orda size stun yapıp sizi delirten __OsKi__ isimli bi char wardı sa Very Happy
B
BursaSporLu
⭐ 19y
güleyim bosa gitmesin serverın kralı siz değilsınzı daha dun 7tgsınge yenıldınız ama bız 7tgsıngın sudan cıkmıs balıga benzettik serverın kralıyız demıyorum konusmakla kral olunmadıgını bılıyorum persembe gunu guıld warımız var beklerız herkesı
güleyim bosa gitmesin serverın kralı siz değilsınzı daha dun 7tgsınge yenıldınız ama bız 7tgsıngın sudan cıkmıs balıga benzettik serverın kralıyız demıyorum konusmakla kral olunmadıgını bılıyorum persembe gunu guıld warımız var beklerız herkesı
saçma ....
sizki 7tgsınge i yenmişsiniz biz yenememişiz ama 7tgsınge ı yenebilen bi guildi ezmek o guilddende baba bir guild olmakdır Very Happy
B
BursaSporLu
⭐ 19y
iyi de adam kralıyız dememiş en sağlamıyız demiş Exclamation Wink Ufakda olsa gizli bi ayrıntı var
kardes temin oyunda onlardan bırı glabol attıda ondan dedım bobmarley adındakı arkdas serverda karsımıza kımse cıkamaz dedi ondan
B
BursaSporLu
⭐ 19y
bekelyın bende ss alıyom guıldın memberlarını Cool
B
BursaSporLu
⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
bazı arkdaslar ise guıld kasmak için baska guıldlere geçtiler
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
bazı arkdaslar ise guıld kasmak için baska guıldlere geçtiler
B
BursaSporLu
⭐ 19y
a.s söleriz extraokk
güzel guild ler kahvekeyfi extraokk
:))) mastere güldüm sadece Very HappyDD
türklerle savaşmak değil amaç. burda da atışmak değil. oyun bi ara yapılır kim sağlam görülür.. ama dost olarak. dostluk olmayacaksa türklerle savaşmanın bi mantığıda yok.
Prensia
türklerle savaşmak değil amaç. burda da atışmak değil. oyun bi ara yapılır kim sağlam görülür.. ama dost olarak. dostluk olmayacaksa türklerle savaşmanın bi mantığıda yok.
Prensia
B
BursaSporLu
⭐ 19y
:))) mastere güldüm sadece Very HappyDD
Prensia
fikirlere saygım sonsuz bir şey dicem
neden gülüyosun Question
G
gRaNdFlaSh
⭐ 19y
bak sızde yer varmmıs benı alsanıza guılde Mr. Green
1sn 1sn burda olaylara açıklık getırmek gerek 1. si biz 7th sing i safe zone dan dışarı çıkartmadık çıkanı alaşağı etik 2k küsür puanla fark atarak kazandık bi2. si siz 7th sing i kahpelikle yendınız 1 saatlik savaş dewam ederken berserker scroll bastınız hepiniz ki savaşta bu yasaktı 10 puan one geçincede svaşı iptal ettiniz bumu sızın sudan çıkmış balığa çevirme stiliniz ayrıca cumartesı gunu kım kımı ezdı herkez biliyo hala savaş yapmayı yemıyosunuz oraya koyduğun guıld resmıde tamamen tam kadronuz bunuda biliyorum boşa yalan konuşuğ insnaları kandırma ilerde eminim herkez ne mal olduğunuzu anlayacak zaten
17 tane 72+ nız var master ın kendı ağzıyla soylediği rakam 19 72+ ve sen hala bazı arkadaşlarımız dışarda başka guıldı kasıyo yazmışsın bı bak bakayım bızde kaç tane 72+ var odnan sonra en sağlam guıld kım belki anlarsın okuman eksık sanırım hala en sağlam olduğunuzu idda ettiğinize göre orda 28 tane 72+ var... Exclamation
G
gRaNdFlaSh
⭐ 19y
17 tane 72+ nız var master ın kendı ağzıyla soylediği rakam 19 72+ ve sen hala bazı arkadaşlarımız dışarda başka guıldı kasıyo yazmışsın bı bak bakayım bızde kaç tane 72+ var odnan sonra en sağlam guıld kım belki anlarsın okuman eksık sanırım hala en sağlam olduğunuzu idda ettiğinize göre orda 28 tane 72+ var... Exclamation
sen guılde alsana benı Mr. Green
B
BursaSporLu
⭐ 19y
1sn 1sn burda olaylara açıklık getırmek gerek 1. si biz 7th sing i safe zone dan dışarı çıkartmadık çıkanı alaşağı etik 2k küsür puanla fark atarak kazandık bi2. si siz 7th sing i kahpelikle yendınız 1 saatlik savaş dewam ederken berserker scroll bastınız hepiniz ki savaşta bu yasaktı 10 puan one geçincede svaşı iptal ettiniz bumu sızın sudan çıkmış balığa çevirme stiliniz ayrıca cumartesı gunu kım kımı ezdı herkez biliyo hala savaş yapmayı yemıyosunuz oraya koyduğun guıld resmıde tamamen tam kadronuz bunuda biliyorum boşa yalan konuşuğ insnaları kandırma ilerde eminim herkez ne mal olduğunuzu anlayacak zaten
evet zerk ve buff yoktu ama 7tgsıngte bırı hitseven galıba zerke bastı bızımkılerde ondan sonra bastı Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap