Icerige atla
Extraloob

SüperNova

· 55 Yanıt · 8.4K görüntüleme
D
DnA OP ⭐ 19y
edit
55 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
başarılar dilerim extrabeer
P
Piglet ⭐ 19y
Gerçekten süper bir guild'miş. Başarılarınızın devamını diliyorum.
M
SüperNova? ü harfi kullanılıyomu oyunda guild acarken Laughing
G
gRaNdFlaSh ⭐ 19y
daha lwl bakımından eziqim walla ama gelmek ısterım guıldsızım suanda sadece gecelerı kasıom walla bu lagda gıdım yuurmuo okullar acılsında mıllet gıtsın okuluna Laughing
L
LoL__? ⭐ 19y

servarın en sağlam guildiyiz şu anda oyuncu alımımız yoktur amacım sadece burda extra 1 konu olsun ve serverlarda böyle sağlam türk guildleri olabileceğini anlatmaktır

http://img57.imageshack.us/my.php?image=guildtu6.jpg

Dün sizin guildi nasılda ezdik ama hehehe Very Happy masters olarak ....

Orda size stun yapıp sizi delirten __OsKi__ isimli bi char wardı sa Very Happy
B
güleyim bosa gitmesin serverın kralı siz değilsınzı daha dun 7tgsınge yenıldınız ama bız 7tgsıngın sudan cıkmıs balıga benzettik serverın kralıyız demıyorum konusmakla kral olunmadıgını bılıyorum persembe gunu guıld warımız var beklerız herkesı
L
LoL__? ⭐ 19y

güleyim bosa gitmesin serverın kralı siz değilsınzı daha dun 7tgsınge yenıldınız ama bız 7tgsıngın sudan cıkmıs balıga benzettik serverın kralıyız demıyorum konusmakla kral olunmadıgını bılıyorum persembe gunu guıld warımız var beklerız herkesı

saçma ....

sizki 7tgsınge i yenmişsiniz biz yenememişiz ama 7tgsınge ı yenebilen bi guildi ezmek o guilddende baba bir guild olmakdır Very Happy
B

iyi de adam kralıyız dememiş en sağlamıyız demiş Exclamation Wink Ufakda olsa gizli bi ayrıntı var

kardes temin oyunda onlardan bırı glabol attıda ondan dedım bobmarley adındakı arkdas serverda karsımıza kımse cıkamaz dedi ondan
B
bekelyın bende ss alıyom guıldın memberlarını Cool
B
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
bazı arkdaslar ise guıld kasmak için baska guıldlere geçtiler
B
a.s söleriz extraokk
C
CWsaila ⭐ 19y
güzel guild ler kahvekeyfi extraokk
B
buzdil ⭐ 19y
:))) mastere güldüm sadece Very HappyDD
türklerle savaşmak değil amaç. burda da atışmak değil. oyun bi ara yapılır kim sağlam görülür.. ama dost olarak. dostluk olmayacaksa türklerle savaşmanın bi mantığıda yok.

Prensia
B

:))) mastere güldüm sadece Very HappyDD
türklerle savaşmak değil amaç. burda da atışmak değil. oyun bi ara yapılır kim sağlam görülür.. ama dost olarak. dostluk olmayacaksa türklerle savaşmanın bi mantığıda yok.

Prensia

fikirlere saygım sonsuz bir şey dicem

neden gülüyosun Question
G
gRaNdFlaSh ⭐ 19y
bak sızde yer varmmıs benı alsanıza guılde Mr. Green
D
DnA OP ⭐ 19y
1sn 1sn burda olaylara açıklık getırmek gerek 1. si biz 7th sing i safe zone dan dışarı çıkartmadık çıkanı alaşağı etik 2k küsür puanla fark atarak kazandık bi2. si siz 7th sing i kahpelikle yendınız 1 saatlik savaş dewam ederken berserker scroll bastınız hepiniz ki savaşta bu yasaktı 10 puan one geçincede svaşı iptal ettiniz bumu sızın sudan çıkmış balığa çevirme stiliniz ayrıca cumartesı gunu kım kımı ezdı herkez biliyo hala savaş yapmayı yemıyosunuz oraya koyduğun guıld resmıde tamamen tam kadronuz bunuda biliyorum boşa yalan konuşuğ insnaları kandırma ilerde eminim herkez ne mal olduğunuzu anlayacak zaten
D
DnA OP ⭐ 19y
17 tane 72+ nız var master ın kendı ağzıyla soylediği rakam 19 72+ ve sen hala bazı arkadaşlarımız dışarda başka guıldı kasıyo yazmışsın bı bak bakayım bızde kaç tane 72+ var odnan sonra en sağlam guıld kım belki anlarsın okuman eksık sanırım hala en sağlam olduğunuzu idda ettiğinize göre orda 28 tane 72+ var... Exclamation
G
gRaNdFlaSh ⭐ 19y

17 tane 72+ nız var master ın kendı ağzıyla soylediği rakam 19 72+ ve sen hala bazı arkadaşlarımız dışarda başka guıldı kasıyo yazmışsın bı bak bakayım bızde kaç tane 72+ var odnan sonra en sağlam guıld kım belki anlarsın okuman eksık sanırım hala en sağlam olduğunuzu idda ettiğinize göre orda 28 tane 72+ var... Exclamation

sen guılde alsana benı Mr. Green
B

1sn 1sn burda olaylara açıklık getırmek gerek 1. si biz 7th sing i safe zone dan dışarı çıkartmadık çıkanı alaşağı etik 2k küsür puanla fark atarak kazandık bi2. si siz 7th sing i kahpelikle yendınız 1 saatlik savaş dewam ederken berserker scroll bastınız hepiniz ki savaşta bu yasaktı 10 puan one geçincede svaşı iptal ettiniz bumu sızın sudan çıkmış balığa çevirme stiliniz ayrıca cumartesı gunu kım kımı ezdı herkez biliyo hala savaş yapmayı yemıyosunuz oraya koyduğun guıld resmıde tamamen tam kadronuz bunuda biliyorum boşa yalan konuşuğ insnaları kandırma ilerde eminim herkez ne mal olduğunuzu anlayacak zaten

evet zerk ve buff yoktu ama 7tgsıngte bırı hitseven galıba zerke bastı bızımkılerde ondan sonra bastı Wink

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: