İyi günler sizlere keşfettiğim bir piano çalma sitesin adresini vereceiğim bu pianoyu klavyeinzdeki harflerle çalabirsz ayrıca notları sayesinde adasdwqeq gibi kmbinlerde mükemmel sesler çıkmaktadır.
http://www.virtualpiano.net/ bu site pianon olduğu
http://www.kod5.com/k-virtual-piano.html
buda piano notaların olduğu.
Süper piano
· 12 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
harika
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
beğendiğine sevindim
💃 😆
harika
beğendiğine sevindim
💃 😆
Eve piyano almadan önce bununla çalardım. 😄
Paylaşım için çok teşekkürler, notalarda [] içindeki notalara artı bir şey yapıyor muyuz anlayamadım :/

Bu mesaj ironEyE rumuzlu uyeden alinti yapildi
saçını yalattığın piyano şeysinin resminide at iyice havan olsun
Eve piyano almadan önce bununla çalardım. :D
Özgür bağımlısı oldu
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Evet yapıyoruz Mesela Fur elise en çok bunu seviyorum fDfDfads buradaki ''D'' harfleri büyük olacak shift tuşuna basılarak çalınacak fDfDfadas[p6] ''p6'' ise aynı anda basılacak.
Paylaşım için çok teşekkürler, notalarda [] içindeki notalara artı bir şey yapıyor muyuz anlayamadım :/
Evet yapıyoruz Mesela Fur elise en çok bunu seviyorum fDfDfads buradaki ''D'' harfleri büyük olacak shift tuşuna basılarak çalınacak fDfDfadas[p6] ''p6'' ise aynı anda basılacak.
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben eveinde gizlice fotosunu çektim
- Resim Silinmiş.
saçları yalatmış 🤘
Bu mesaj ironEyE rumuzlu uyeden alinti yapildiEve piyano almadan önce bununla çalardım. :D
Ben eveinde gizlice fotosunu çektim
- Resim Silinmiş.
saçları yalatmış 🤘
Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiPaylaşım için çok teşekkürler, notalarda [] içindeki notalara artı bir şey yapıyor muyuz anlayamadım :/
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
Harbiden oldum he 😄
Özgür bağımlısı oldu
Harbiden oldum he 😄

Uygun bölüme taşındı.
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap