Icerige atla
Extraloob

Süper Lig İhalesi bitti [Digiturk kazanan taraf]

· 40 Yanıt · 3.2K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Süper Lig İhalesi Devam Ediyor (Canlı)

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Süper Lig ile 1. Lig’in önümüzdeki 4 sezonu kapsayan yayın hakları ihalesi başladı.
2 firma kaldı Digiturk ve Turk Telekom NTV canlı olarak ihaleyi yayınlıyor paso rakamlar arttırılıyor muhtemelen TT alacak çok garanti ve peşin satan gibi oturuyorlar 😁 😈

Digiturk'ten nefretlik geldi lütfen artık değişsin diyorum pray:
40 Yanıt
M
TRT girmedi mi ihaleye? =/
Advance
Advance ⭐ 18y
Digiturk'un almasından yanayım, TT yine eline yüzüne bulaştırır 🙄
P
Prisoners ⭐ 18y
TRT girmedi mi ihaleye? =/

Aynen bende öyle biliyordum . 😕
P
Prada ⭐ 19y
TRT Turk telekom sponsorluguyla giriyor yani TT alirsa trt ile çalışacak...

TRT nin o eski toprak dandik spikerleriyle o lig bitmez ya hadi hayirlisi bakalım...
M
TRT Turk telekom sponsorluguyla giriyor yani TT alirsa trt ile çalışacak...

TRT nin o eski toprak dandik spikerleriyle o lig bitmez ya hadi hayirlisi bakalım...

Spiker sorun değil yav. 😆
P
Prada ⭐ 19y
Dun ki fener maçını izleseydin anlardın sorunu 😜 Zaten şifresiz yayınlanmayacak Federasyonun net tavrı var..

Ya dün neydi o rezil adam 2 stoperden biri olan lugano diyor ahahahaha
P
Prada ⭐ 19y
Bu arada telekomda paso mola alıyor sonra zank yapıştırıyor teklifi 😜 Nasıl akıl oyunları dönuyor nasıl bir psikolojik savaş var anlayamadım gitti ^^
B
Brown ⭐ 18y
Digiturk'ten nefretlik geldi lütfen artık değişsin diyorum pray:

+1907
P
Presence ⭐ 19y
TT alırsa kesin fiyatlarda oynama filan yapar şifreli filan olur
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bu arada telekomda paso mola alıyor sonra zank yapıştırıyor teklifi 😜 Nasıl akıl oyunları dönuyor nasıl bir psikolojik savaş var anlayamadım gitti ^^

bromance tt peşin satan gibi oturuyor ama banko alacak gibi digi ise resesif duruyor ama devamlı varlar ayrıca tt 3 mola aldı digi hiç mola almadı diginin son adamı masada tt'nin son adamına telle ulaşıyorlar ahahahaa harbiden deli akıl oyunları dönüyor neyin mücadelesini veriyorlar bir de bet 50k $ yahu rakam olmuş 320milyon daha ne 50k bet demek ki neymiş siz hold em poker oyuncularına tavsiyem bet'i abartmayacaksınız sakin sakin ezeceksin rakibini 😁 😈
X
Xplosive ⭐ 17y
6. kez mola aldılar digi'nin duruşu daha sağlam gibi kanlı bir ihale oluyor...
A
Apollon ⭐ 18y
320 ver al şunu TT 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
6. kez mola aldılar digi'nin duruşu daha sağlam gibi kanlı bir ihale oluyor...

harbiden 6. molayı aldılar çok yıprandılar bir nokta dikkatimi çekti, 700bin küsür abonesi varmış diginin, tt alırsa hiç abonesi yok 0dan abonelik yapacaklar bu bağlamda sıkıntı olacaktır digi 2 yılda kar haline getirirde tt 4 yılda kar sağlayacak hale gelir hop yeni ihale açılır işleri çok zor tt yıpratılıyor inceden digi kopartacak gibi.

iyi bir hold em poker oyuncusu olarak yorumlarsam ve bu masada otursam tt'nin elinde full A vardır derim pas geçerim 😎
X
Xenas ⭐ 19y
ihaleyi netten canlı izleyebilir miyiz 😜 bi türlü sağlam link bulamadımda ^^
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ntv ve cnn siteleri veriyor olması lazım.
X
Xenas ⭐ 19y
ntv ve cnn siteleri veriyor olması lazım.

canlı yayinlarini bulamadim bi türlü biraz daha bakayım o zmn 😜
P
Prada ⭐ 19y
50k 50k pffff ya biri koysa 5m ihale kapanacak diğer taraf çekilecek gibi geliyor 😜
X
Xplosive ⭐ 17y
7. Mola 😜
Telekom'un işi zor digi götürecek gibi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: