http://www.k-tunnel.com/index.php/1010110A/e8f55444c6314c97c119b4bb32c780c58dee1dce378713f0ad11cedd27c6512879f949997ac8501415099 ya da http://www.youtube.com/watch?v=HnQjFqN0qlg bu linki http://www.k-tunnel.com a kopyalayıp izleyebilirsiniz iyi seyirler
süper bi isy videosu
· 20 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
bu ne sans be abi 😄
Güzel bir video gerçekten 👍
eet süper bi videomuş 😄
Allahım Allahım ne süper bi video..90 level adamlar 5 dk da ısu kesıyo... 😜 😜
L
Lord_Sniper
⭐ 18y
süper :))diyecek söz yok 😄
Eski günleri hatırladım çook eskiden izlemiştim bu videoyu :p, hatta koydugu tarih bile yazıyor ''April 12, 2007'' ^^
arkadaşım dikkat ettiysen bırak 90 nı daha eu charlar çıkmadan önce çekilmiş bi video adamlar daha 80 bile deil
arkadaşım dikkat ettiysen bırak 90 nı daha eu charlar çıkmadan önce çekilmiş bi video adamlar daha 80 bile deil
süper bi isu dedın de şaşırdımm..bende farklı bişi var sandım.alt tarafı ısu bulundugunuz noktada cıkıyor gerisi dk larca ısu kesme metodu işte 😜
Nice Video 😉
en çok izlediğim isyu video u 😄 artık höh oldum =) böyle çok önünde çıkmalar var =) o şaşırtmıyorda işin video çekme tarafı şaşırtıyor tam çıkıcakları zamnı nerden biliyorlarda yazısı yakalıyorlar 😄 ben çekmeye kalktığımda yazı yazmış geçmiş ben uniq e dalmış oluyorum 😄 hadi daha önceden çekmeye başlasam video boyutu çok büyük olur :S
daha oncedende ızlemıstım ^^
Ps: benim imzaya bakarmısın.ordada bal akıyor 😄
Ps: benim imzaya bakarmısın.ordada bal akıyor 😄
Special thx to Flexigercekten cok güzel
ahh ahh o novayı görünce eski silkroad aklıma geldi be kardeş... ne günlerdi full job war pvp vs.
isy en 100 kişi falan beklerdi... bi lord çıkardı yarım saatte ölmezdi.
Bu eu geldi oyunu b.. etti kardeşim ne job war kaldı ne unique zevki.Hele bu goldbotlar yok mu onlara çok ayar oluyom. :? Eski SilkRoad'ı isteriz kardeşim 👍 merch.lar kol gezerdi dwde 😄 hele ravine ve jangan yok mu off off ne güzel günlerdi silkroad'ın amacı ozaman vardı şimdi silkroad'ın amacı kalmadı , ana konusu gitti :?...
Bu eu geldi oyunu b.. etti kardeşim ne job war kaldı ne unique zevki.Hele bu goldbotlar yok mu onlara çok ayar oluyom. :? Eski SilkRoad'ı isteriz kardeşim 👍 merch.lar kol gezerdi dwde 😄 hele ravine ve jangan yok mu off off ne güzel günlerdi silkroad'ın amacı ozaman vardı şimdi silkroad'ın amacı kalmadı , ana konusu gitti :?...
D
DeViLBoWeR
⭐ 17y
süper viro olmuş 😉
D
DeViLBoWeR
⭐ 17y
süper video olmuş 😉
ahh ahh o novayı görünce eski silkroad aklıma geldi be kardeş... ne günlerdi full job war pvp vs.
aynene walla keşke şu 90 hiç gelmeseydi hep böyle kalsaydı :S
I
infusserabLe
⭐ 18y
Arkadaşlar böle elinizde önüne düşme tarzı videolar varsa buraya link ini koyun lütfen :DDD
sansa bak bea
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap