OYUNU YÜKLEDİM ANCAK GİF E TIKLAYINCA SUNUCU DENETLENİYOR VEYA GÜNCELLENİYOR DİYO BİRİSİ YARDIM EDEBİLİR Mİ
sunucu denetleniyor veya güncelleniyor ne demk
· 16 Yanıt · 5.9K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
foto atabilirsen daha çabuk çözüm bulunabilir.
fotoyu nasıl atıcam?
print screen yaptım siteye ekleyemiyorm:(
host dosyasını verebilir misin ben açtım 2 satır bişey yazıyo bence sorun orda
Apprehension
⭐ 16y
hizliresim.com burdan resmi yükliyip
gelcek şekilde resim buraya ata bilirsin
gelcek şekilde resim buraya ata bilirsin
http 500 çıkıyo yükleyemedim resmi ama host dosyasını verseniz olur gibi ben yanlışlıkla sildim yarısını :((((((((((((((8
yok mu sitede bi kişi system 32 içindeki host dosyasını verebilecek yav 8(((((((((((((
Başlat-Çalıştır.Pencereye şunu kopyalayın Ve Enter a basın.
attrib -r -h -s C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
MSDOS ekranı açılıp kapanacaktır.
Başlattan Çalıştıra tıklayınız ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna basınız. Artık açılacaktır.
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
attrib -r -h -s C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
MSDOS ekranı açılıp kapanacaktır.
Başlattan Çalıştıra tıklayınız ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna basınız. Artık açılacaktır.
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
tamam hocam çok saolunda içindeki bilgiler eksik 127.0....vs. localhost
121.....vs26 gwgt1.joymax.com bu kadar yazılı bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olun..
121.....vs26 gwgt1.joymax.com bu kadar yazılı bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olun..
sizin dosyada ne kadar yazılı=??
tubifex hocam dosyanın içinide göndersen..ya da ben nasıl eski haline getirebilirim dosyayı
?
Sunucu denetleniyor veya güncelleniyor ne demek oyunu yğkledim açılmıyo bi yardım edin yavvs
caps lock acık kalmıs herhalde onu kapatıp konuyu düzeltebilirmisiniz lütfen . iyi forumlar teşekküler
..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap