R Rhea OP ⭐ 19y 16 yil once #1 Suç biraz ailede . Erken sünnet etseymiş 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 16 yil once #2 Hahaha 😆.Hem kesse baltaylamı kesecekki 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SiNoPLeEe ⭐ 18y 16 yil once #3 😄 3 defadır 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DuLGeR ⭐ 18y 16 yil once #4 Çocuk resimde 25+ gibi duruyo xP TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J joLLy jaRin ⭐ 17y 16 yil once #5 arada böyleleride çıkıyor 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Achilles ⭐ 18y 16 yil once #6 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeathCharger ⭐ 18y 16 yil once #7 lol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Pearl ⭐ 17y 16 yil once #8 ben şahsen 3 yaşında oldum 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BlacKMisT ⭐ 17y 16 yil once #9 :D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Continuum ⭐ 18y 16 yil once #10 Komedi ya 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tatanga ⭐ 19y 16 yil once #11 ahahah 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 16 yil once #12 Çocuk resimde 25+ gibi duruyo xPO çocuk 17 yaşındaysa... 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ImmorTaLGoD ⭐ 17y 16 yil once #13 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #14 Çocuk resimde 25+ gibi duruyo xPO çocuk 17 yaşındaysa... 8Oçocuk denmez ona :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kobe ⭐ 19y 16 yil once #15 😐 yaşlanmasını beklesinler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FoundeR ⭐ 18y 16 yil once #16 ben şahsen 3 yaşında oldum 😆bende 1.5 yaşında olmuşum 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Brooklyn ⭐ 18y 16 yil once #17 17 Yaşında mı o 😄Tahmin ettiğim gibi olduysa sünnetçi dövmekte haklı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PquLex'B ⭐ 18y 16 yil once #18 xD adam da korkmustur ama xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T The_White ⭐ 18y 16 yil once #19 abi hepmi biizm memlekette olur ya 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I invaders ⭐ 18y 16 yil once #20 Çocuk resimde 25+ gibi duruyo xPhiç 17 yaşında gibi durmuyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil