http://youtube.com/watch?v=FJGM3iX1uAo
Arkdaşlar nedense genellıkle yabancılar bole olaylarda bırbırlerıne cok gusel yardım edıyolar..
bızımkılerde cok zor bole kısılıklerı bulmak
Sunlara Bakarmısınız Bırbırlerıne Ne Gusel Yardım Ediyolar
· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
N
NephilimAngel
⭐ 19y
işte böle bi gurubun olucak trade yapıcan bakalım hangi tif yatırıyo seni
boyle bır trader yapmayı cok hayal ettım ama hç yapamadım bole yardımlasma gorememedım daha bızımkılerde ne yazıkkı Crying or Very sad
benden yardım ısteyen kısılere elımden geldıgınce yardım ettım ama bana kımse eziq lwl lerde yardım etmedı Neutral
N
NephilimAngel
⭐ 19y
ben yaptım 19 mayıs günü redsea da 33 deve 40 hunter cok zevkliydi hunter başı _TiMoTy_ trader başı Aragorn_54 hotandan jangana 5 yıldız herkes süperdi
türklerde böyle bir organizasyon olsa sen ozman gör bu tradenin ağlası çıkar ama işte birbirimizi yemekten böyle etkinliklere vakit bulamıyoruz ne yazıkki
Tibette böyle kervanlar çok yaygın zaten bende bunları gördüğüm zaman hemen deveyi yükleyip katılıodum aralarına Very Happy
Tibette böyle kervanlar çok yaygın zaten bende bunları gördüğüm zaman hemen deveyi yükleyip katılıodum aralarına Very Happy
Very Happy Laughing
abi sorun da bu zaten bızım turkler nedense pek bırbırlerıne yardımcı olmuyo
N
NephilimAngel
⭐ 19y
işte örnek bir türk girişimci Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green
işte böle bi gurubun olucak trade yapıcan bakalım hangi tif yatırıyo seni
katılıyorum sana
ulan o kervandan kimseye para kalmaz Mr. Green Hunterlere kişi başı 100k versen yine biter santam
güzel taktik valla bu arada kaç kişiler acaba bi okadarda thief olduğunu düşünün ne güzel bi karambol olur yaw Twisted Evil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap