Icerige atla
Extraloob

Sunlara Bakarmısınız Bırbırlerıne Ne Gusel Yardım Ediyolar

· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
http://youtube.com/watch?v=FJGM3iX1uAo

Arkdaşlar nedense genellıkle yabancılar bole olaylarda bırbırlerıne cok gusel yardım edıyolar..

bızımkılerde cok zor bole kısılıklerı bulmak
12 Yanıt
N
işte böle bi gurubun olucak trade yapıcan bakalım hangi tif yatırıyo seni
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
boyle bır trader yapmayı cok hayal ettım ama hç yapamadım bole yardımlasma gorememedım daha bızımkılerde ne yazıkkı Crying or Very sad
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
benden yardım ısteyen kısılere elımden geldıgınce yardım ettım ama bana kımse eziq lwl lerde yardım etmedı Neutral
N
ben yaptım 19 mayıs günü redsea da 33 deve 40 hunter cok zevkliydi hunter başı _TiMoTy_ trader başı Aragorn_54 hotandan jangana 5 yıldız herkes süperdi
P
Pennywise ⭐ 19y
türklerde böyle bir organizasyon olsa sen ozman gör bu tradenin ağlası çıkar ama işte birbirimizi yemekten böyle etkinliklere vakit bulamıyoruz ne yazıkki
D
DarkHero ⭐ 19y
Tibette böyle kervanlar çok yaygın zaten bende bunları gördüğüm zaman hemen deveyi yükleyip katılıodum aralarına Very Happy
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y

Tibette böyle kervanlar çok yaygın zaten bende bunları gördüğüm zaman hemen deveyi yükleyip katılıodum aralarına Very Happy

Very Happy Laughing

abi sorun da bu zaten bızım turkler nedense pek bırbırlerıne yardımcı olmuyo
N

işte örnek bir türk girişimci Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green
M
Marinero ⭐ 19y

işte böle bi gurubun olucak trade yapıcan bakalım hangi tif yatırıyo seni

katılıyorum sana
B
By_41_Lee ⭐ 19y
ulan o kervandan kimseye para kalmaz Mr. Green Hunterlere kişi başı 100k versen yine biter santam
R
Rapche ⭐ 19y
güzel taktik valla bu arada kaç kişiler acaba bi okadarda thief olduğunu düşünün ne güzel bi karambol olur yaw Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: